ΣΤΙΛ

H Angelina Jolie μαγνήτισε τα βλέμματα στη νέα stylish έξοδό της


Μάρθα Κουμπάνη

11 Ιανουαρίου 2021

H Angelina Jolie μαγνήτισε τα βλέμματα στη νέα stylish έξοδό της

H Angelina Jolie δεν κάνει συχνά εμφανίσεις, όταν όμως το κάνει, καθηλώνει με τη γοητευτική παρουσία της. Έτσι, αυτή τη φορά μαγνήτισε τα βλέμματα, (αλλά και τον φωτογραφικό φακό), όταν βγήκε για ψώνια σε ένα αιθιοπικό κατάστημα ρούχων στο Los Angeles, με τις δύο κόρες της, Zahara και Vivienne.

Το πόσο αγαπάει τα minimal σύνολα σε total black ή total white είναι γνωστό. Ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη γυναίκα, τη διαχρονική αξία και αίγλη του λευκού φορεμένου head to toe. Φορούσε ένα body-conscious φόρεμα σε τόνο του λευκού με ένα σκίσιμο στο πίσω μέρος και μανίκια 3/4.

Η ηθοποιός συνδύασε το μονοχρωματικό σύνολό της με μια τσάντα Dior Montaigne αξίας 3.550 δολαρίων στο χρώμα Latte με χρυσές λεπτομέρειες και flat σανδάλια σε στιλ slides, τα "Forever Fendi" του ομώνυμου οίκου στο λευκό χρώμα. Οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που απογείωσαν το look και τα αξεσουάρ, αν και ολόλευκα, κατάφεραν να αναδειχθούν με μοναδικό τρόπο στο ιβουάρ φόρεμα-καμβά.

Η 45χρονη star του Hollywood είχε τα μαλλιά της ολόισια και φαινόταν να έχει καλή διάθεση.

jenny.gr
jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.