ΣΤΙΛ

Tα ωραιότερα puffer jackets για stylish βόλτες στο κρύο


Μάρθα Κουμπάνη

14 Ιανουαρίου 2021

Tα ωραιότερα puffer jackets για stylish βόλτες στο κρύο

Η πρώτη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας για το φετινό χειμώνα έρχεται και είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε το κρύο όπως πρέπει. Πώς; Με ζεστά και μοντέρνα outfits που τραβούν τα βλέμματα και κερδίζουν τις εντυπώσεις! Φυσικά, ένα ζεστό πανωφόρι είναι must και το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό, είναι ένα φουσκωτό και cozy puffer jacket.

Πρακτικό και στιλάτο επιστρέφει κάθε χειμώνα στην γκαρνταρόμπα και κάνει κάθε εμφάνιση statement. Aυτή τη φορά ήταν οι Acne Studios, Bottega Veneta, Jacquemus, Fendi που το ενέταξαν στις χειμερινές συλλογές τους και "σφράγισαν" το trend.

jenny.gr

Σήμερα, εν μέσω καραντίνας και καθώς οι έξοδοι μας περιορίζονται σε χαλαρές, πρωινές βόλτες, φοριέται πάνω από το αγαπημένο μας τζιν με πλεκτά και μπότες ή ankle boots, πάνω από τα joggers μας, αλλά και με θηλυκές, midi φούστες και φορέματα για μια ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Είναι επίσης ένας καλός τρόπος να τονίσουμε τη sporty πλευρά κάθε ρούχου και να το φορέσουμε τώρα. Εκτός από τη μαλακή και ζεστή αίσθηση που προσφέρει, είναι τόσο άνετο που μοιάζει σαν να μην σηκωθήκατε από το κρεβάτι ενώ είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά κομψό.

Αυτά είναι τα puffer jackets που ξεχωρίσαμε!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.