ΣΤΙΛ

Mετά το Παρίσι και η London Fashion Week θα πραγματοποιηθεί χωρίς front row


Μάρθα Κουμπάνη

14 Ιανουαρίου 2021

Mετά το Παρίσι και η London Fashion Week θα πραγματοποιηθεί χωρίς front row

Την ώρα που ο Covid-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται και οι κυβερνήσεις λαμβάνουν νέα ακόμα πιο αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του, όπως όλα, έτσι και ο Fashion Month διαμορφώνεται με νέα δεδομένα.

Οι μητροπόλεις της μόδας ανακοινώνουν τις αποφάσεις τους για τη διεξαγωγή των fashion weeks. Έτσι μετά την απόφαση της Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης να πραγματοποιηθεί εξ' ολοκλήρου ψηφιακά, αλλά και την απόφαση της Couture Week του Παρισιού να πραγματοποιήσει events χωρίς την παρουσία κοινού, και η London Fashion Week ανακοίνωσε την απόφασή της να προχωρήσει με shows που θα μεταδοθούν εξ' ολοκλήρου ψηφιακά, χωρίς front row.

Το Βρετανικό Συμβούλιο Mόδας ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει events τα οποία θα μεταδοθούν βιντεοσκοπημένα ή σε live streaming. Η unisex και seasonless Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα πραγματοποιηθεί από τις 19 ως τις 23 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα Londonfashionweek.com.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.