ΣΤΙΛ

H Sarah Jessica Parker φόρεσε τη φόρμα όπως δεν είχαμε φανταστεί


Μάρθα Κουμπάνη

15 Ιανουαρίου 2021

H Sarah Jessica Parker φόρεσε τη φόρμα όπως δεν είχαμε φανταστεί

 Η Carrie Βradshaw επιστρέφει και η ηθοποιός που την ενσαρκώνει, Sarah Jessica Parker παραδίδει ήδη μαθήματα στιλ. Η SJP έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι το 'χει με το στιλ και δεν φοβάται να πειραματιστεί με τολμηρούς συνδυασμούς, ενώ λατρεύει τις μικρές λαμπερές πινελιές ακόμα και στα πιο απλά σύνολα.

Αυτή τη φορά πήρε ένα απλό παντελόνι φόρμα που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας και το απογείωσε. Ειδικά κατά τη διάρκεια του lockdown έχουμε φορέσει τις φόρμες και τα κολάν με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ή, μήπως όχι.

Η επιχειρηματίας βρέθηκε στο κατάστημά της στο Midtown του Manhattan και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με τον πιο ιδιαίτερο combo. Για την περίσταση, η Parker φόρεσε το παντελόνι της φόρμας της (τύπου harem) με τις λαμπερές Mary Jane γόβες "Celine" από τη συλλογή της. Το σύνολό της ολοκλήρωσε μ' ένα γκρι τοπ, ένα μαύρο puffer μπουφάν και την "Carried Away" τσάντα, επίσης από τη συλλογή της.

 

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.