ΣΤΙΛ

Bottega veneta: H χάρτινη τσάντα και το κόσμημα-καλώδιο τηλεφώνου κάνουν αίσθηση


Μάρθα Κουμπάνη

30 Ιανουαρίου 2021

Bottega veneta: H χάρτινη τσάντα και το κόσμημα-καλώδιο τηλεφώνου κάνουν αίσθηση

 Aν υπάρχει ένας οίκος, πραγματικά δημοφιλής αυτή την στιγμή τότε αυτός είναι χωρίς αμφιβολία ο Bottega Veneta. Ο ιταλικός οίκος των δερμάτινων ειδών απογειώθηκε υπό τα ηνία του Daniel Lee και τις τελευταίες σεζόν βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ έχει δημιουργήσει μια σειρά από μεγάλές τάσεις. Επιπλέον είναι υπεύθυνος για την δημιουργία ορισμένων cult αξεσουάρ.

Αυτή τη φορά επιστρέφει με νέες πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που προκαλούν αίσθηση. Η νέα του τσάντα είναι χάρτινη!

Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα νέο υλικό που ονομάζεται Kraft.

jenny.gr

Ντύνει τα μοντέλα The Pouch, The Shoulder Bag και The Twist, και κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερο έδαφος.

Αποτελείται από 45% πολυαμίδιο, 45% πολυουρεθάνη και 10% χαρτί, αυτό το συνθετικό χαρίζει την όψη τσαλακωμένου χαρτιού. Το εσωτερικό των τσαντών είναι υπενδεδυμένο με δέρμα, το οποίο τους χαρίζει αντοχή και ανθεκτικότητα.

 


Ενώ το μεγάλο μοντέλο της τσάντας ώμου αξίζει 1.800 ευρώ, το μικρό αδελφάκι του πωλείται στην τιμή των 1.600 ευρώ. Το αγαπημένο αξεσουάρ της Rosie Huntington-Whiteney εν τω μεταξύ, η The Pouch κοστίζει 1.500 €.

Ο οίκος κυκλοφόρησε επίσης τσάντες από φελλό. Η σειρά Cork (της οποίας οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 1.600 € για την Pouch και 450 € για ένα πορτοφόλι) εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στα καταστήματα. Αποτελούμενη από 40% πολυουρεθάνη, 30% φελλό, 20% πολυεστέρα και 10% βαμβάκι, η νέα Ιt Bag εμφανίζεται ήδη στα προφίλ των πιο ενημερωμένων Ιnfluencers.

jenny.gr

O Bottega Veneta ανήκει στους οίκους που πειραματίζονται με νέα υλικά και τεχνικές και ανοίγει το δρόμο για μια πιο βιώσιμη μόδα. Μάλιστα στη συλλογή του Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020-2021, παρουσίασε λαστιχένιες μπότες κατασκευασμένες από ανακυκλωμένους κόκκους καφέ.

Από την άλλη πάλι, κάπου πολύ μακριά από εδώ, στην Ιαπωνία. Ο οίκος κυκλοφόρησε ένα αναπάντεχο σετ κοσμημάτων από πλαστικό.

jenny.gr

 Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κολιέ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θυμίζουν καλώδιο τηλεφώνου και η τιμή τους αγγίζει τα 1900 ευρώ και 800 ευρώ αντίστοιχα.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.