ΣΤΙΛ

To leather jacket της Irina Shayk είναι affordable και στιλάτο- Πού θα το βρείτε


Μάρθα Κουμπάνη

1 Φεβρουαρίου 2021

To leather jacket της Irina Shayk είναι affordable και στιλάτο- Πού θα το βρείτε

Η Irina Shayk κάνει συχνά βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ή χωρίς την κόρη της Lea. Aυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με την απόλυτη τάση στα πανωφόρια της σεζόν που δεν είναι άλλη από την δερμάτινη καμπαρντίνα. Η αγαπημένη star φόρεσε το πιο στιλάτο πανωφόρι από τα Mango, που δεν θα θες να βγάζεις από πάνω σου.

Το διάσημο μοντέλο φαίνεται ότι έχει λατρέψει το στιλ του αφού είναι κλασικό, μίνιμαλ και ευκολοφόρετο. Έτσι το επιλέγει όλο και πιο συχνά για τις εμφανίσεις της. Πρόσφατα είδαμε την Ρωσίδα καλλονή να το φορά και όταν ανακαλύψαμε ότι ανήκει στο αγαπημένο μας high street brand Μango -και άρα είναι προσιτό σε όλες- ο ενθουσιασμός μας δεν περιγράφεται.

Η Irina φόρεσε το Mango παλτό με μια καφέ tracksuit, ένα ζευγάρι combat boots και κάπως έτσι αποθέωσε το sporty chic στιλ.

Η Ιρίνα Σάικ με δερμάτινο παλτό από τα Mango
Getty/ Ideal Image

Το leather είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις που είδαμε στα defiles του χειμώνα, ενώ είχε ισχυρή εκπροσώπηση και στις ανοιξιάτικες συλλογές, αυτή τη φορά στα πιο ζωηρά χρώματα. Και αφού τo lockdown δεν μας επιτρέπει να κάνουμε επίσημες εμφανίσεις παρά μόνο στο δρόμο για το γραφείο ή την βόλτα, θα συνθέσουμε τα πιο stylish looks με βάση το μακρύ δερμάτινο πανωφόρι.

Τhe world is our runway!

δερμάτινο παλτό από τα Mango
Mango

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.