ΣΤΙΛ

O Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη ματιά του Alessandro Michele και του Gucci


Μάρθα Κουμπάνη

2 Φεβρουαρίου 2021

O Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη ματιά του Alessandro Michele και του Gucci

H Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ο creative director του οίκου Gucci, Alessandro Michele δημιουργεί τη δική του συλλογή εμπνευσμένη από τον έρωτα!

Ο οίκος Gucci συνεργάστηκε για την καμπάνια με τον θρυλικό φωτογράφο Brad Elterman με τίτλο Love, Love & Love. Με τη φήμη του Elterman να εκτοξεύεται τη δεκαετία του ’70 για τις συνεργασίες του με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της εποχής – όπως τους The Runaways και Blondie – η καμπάνια χαρακτηρίζεται από μια διαφορετική ματιά που επικεντρώνεται στη διαφορετικότητα των Gucci μοντέλων.

Η συλλογή είναι μια γιορτή που υμνεί την αγάπη και τα μοντέλα φορούν σύνολα του οίκου εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’70 με χαρακτηριστικά σύμβολα αγάπης.


«Η αγάπη είναι ο καλύτερος φίλος σου!» λέει ο Elterman, κρατώντας τον αξιολάτρευτο σκύλο του, Charlie. Η φωτογράφιση έγινε σε γνωστά αξιοθέατα του Λος Άντζελες, δημιουργώντας μια ερωτική επιστολή προς την ίδια την πόλη, η οποία περνά δύσκολες στιγμές αυτή τη χρονική περίοδο.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.