ΣΤΙΛ

H συλλογή της INTIMISSIMI για τον Άγιο Βαλεντίνο μας καλεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας


Μάρθα Κουμπάνη

3 Φεβρουαρίου 2021

H συλλογή της INTIMISSIMI για τον Άγιο Βαλεντίνο μας καλεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας

Made with love. H Intimissimi γιορτάζει ξανά την αγάπη - φέτος, ειδικά, την αγάπη που τρέφουμε για τον εαυτό μας.
H Intimissimi πιστεύει ότι το τι θεωρείται σαγηνευτικό, ορίζουν πρώτες από όλους οι γυναίκες και η δική τους άποψη για τη θηλυκότητα.
Έτσι η συλλογή του brand για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σχεδιάστηκε για να ευχαριστήσει πρωτίστως εκείνες που θα τη φορέσουν δίνοντας έμφαση στη δαντέλα και τις διαφανείς υφές.
Η ποθητή μοιραία έλξη επιτυγχάνεται με υλικά όπως ελαστικό τούλι, κεντημένο με tone-on-tone floral μοτίβα.
Σκοτεινό και σοφιστικέ, το μαύρο είναι το χρώμα που προτείνει η Intimissimi για κορμάκια με εντυπωσιακό ντεκολτέ, baby dolls με χαριτωμένα μικρά φιογκάκια που στολίζουν το μπούστο, lingerie sets που αποτελούνται από σουτιέν και κλασικά σλιπ και thongs, καθώς και ζαρτιέρες διακοσμημένες με ένθετα από δαντέλα και πλέξεις. Oι διαφανείς και on-trend υφές από δίχτυ είναι οι βασικές λεπτομέρειες αυτής της lingerie collection που σχεδιάστηκε για να αναδείξει τα διάφορα σχήματα του γυναικείου σώματος, όλα διαφορετικά και όμορφα με το δικό τους τρόπο.

jenny.gr

Ένα ενδιαφέρον και έξυπνο μέρος της συλλογής που ονομάζεται Be My Valentine γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό με τη χρήση πράσινης δαντέλας, που παράγεται με χρήση ανακυκλωμένων ινών όπως πιστοποιείται από την ειδική ετικέτα.
Μια κομψή ρύθμιση έχει σχεδιαστεί για να τονίσει τα σχέδια, που γίνεται ακόμη πιο special με την δέουσα χρήση φωτισμού: μαγικές διαθλάσεις ουράνιου τόξου δημιουργούνται με τη χρήση πρισμάτων, με εκπληκτικά 3D αποτελέσματα.

jenny.gr

Τα τρία set που πρωταγωνιστούν στη συλλογή αντικατοπτρίζουν τρία διαφορετικά στυλ θηλυκότητας, καθένα με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και προσωπικότητα, γιατί δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είσαι και να νιώθεις σαγηνευτική.

jenny.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.