ΣΤΙΛ

Η κόρη της Μonica Bellucci, Deva Cassel ποζάρει σε μεγάλο εξώφυλλο ως η νέα Ιταλίδα μούσα


Μάρθα Κουμπάνη

5 Φεβρουαρίου 2021

Η κόρη της Μonica Bellucci, Deva Cassel ποζάρει σε μεγάλο εξώφυλλο ως η νέα Ιταλίδα μούσα

Η 16χρονη κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel ξεκινάει τη καριέρα της ως μοντέλο με τις καλύτερες προοπτικές. Εκτός από την ομορφιά και το ταλέντο που υπάρχουν στο DNA της ως κληροδότημα των γονιών της, η πανέμορφη μελαχρινή νεαρή, έχει ήδη συνεργαστεί με τον οίκο Dolce & Gabbana. Μάλιστα είναι η πρωταγωνίστρια στην καμπάνια του νέου αρώματος του οίκου.

Σήμερα βρίσκεται στο εξώφυλλο του γαλλικού Elle. Η iconic Monica Bellucci μοιράστηκε στο Instagram της το εξώφυλλο από το νέο τεύχος του σημαντικού περιοδικού μόδας.

«Deva Cassel: Η νέα μούσα της Ιταλικής μόδας», είναι ο τίτλος του περιοδικού. Η Deva φορά μια μαύρη φούστα και μαύρo πλεκτό με σκουλαρίκια και γόβες του ιταλικού οίκου Prada, για τις ανάγκες της φωτογράφησης. Ποζάρει καθισμένη στο παράθυρο με θέα τον κήπο και κοιτά γαλήνια τον φακό. Μάλιστα, δεν είναι το πρώτο της εξώφυλλο στο γαλλικό περιοδικό μόδας.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.