ΣΤΙΛ

'Αγιος Βαλεντίνος σε καραντίνα: 7 looks που μπορείτε να φορέσετε την Ημέρα των Ερωτευμένων


Μάρθα Κουμπάνη

9 Φεβρουαρίου 2021

'Αγιος Βαλεντίνος σε καραντίνα: 7 looks που μπορείτε να φορέσετε την Ημέρα των Ερωτευμένων

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2021 δεν θα περιλαμβάνει δείπνο σε εστιατόριο, ούτε κάποιο ταξίδι έκπληξη. Ούτε σινεμά, ούτε ένα σκηνοθετημένο ραντεβού στα τυφλά σε μπαρ που θα αναζωπυρώσει την σχέση σας. Την Ημέρα των ερωτευμένων θα βρισκόμαστε στο σπίτι με το άλλο μας μισό.

Ανεξάρτητα από το αν γιορτάζετε ή όχι, αυτή την ημέρα, και αν το κουτάκι στο ημερολόγιο με την ένδειξη 14 Φεβρουαρίου είναι κενό, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραλείψετε την ευκαιρία να ντυθείτε - ακόμα κι αν είστε στο σπίτι, παραγγείλετε απ΄έξω και παρακολουθήστε την αγαπημένη σας σειρά.

Πριν κοροϊδέψετε την ιδέα να φορέσετε οτιδήποτε άλλο εκτός από πιτζάμες για αυτήν τη σειρά δραστηριοτήτων, ακούστε μας. Δεν είναι απαραίτητο να φορέσετε το μικρό κόκκινο φόρεμα με τα ψηλοτάκουνα σας, αν δεν θέλετε.

Αντ 'αυτού, φέτος, το να φοράς κάτι ξεχωριστό μπορεί να σημαίνει ένα ζευγάρι αστραφτερά σκουλαρίκια, ένα fun ζευγάρι παπούτσια έως το φόρεμα που αγoράσατε πριν τον COVID και δεν είχατε την ευκαιρία να φορέσετε από τότε. Σε τελική ανάλυση, ποιος θα είναι εκεί για να σας κρίνει;

Πάρτε ιδέες από τα σύνολα των Fashionistas και πειραματιστείτε με τα φορέματα σας, το χρώμα και τα prints.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.