ΣΤΙΛ

H Kate Moss φορά το πιο εντυπωσιακό πανωφόρι στην καμπάνια Saint Laurent, υπάρχει όμως κάτι πολύ "λάθος"


Μάρθα Κουμπάνη

9 Φεβρουαρίου 2021

H Kate Moss φορά το πιο εντυπωσιακό πανωφόρι στην καμπάνια Saint Laurent, υπάρχει όμως κάτι πολύ "λάθος"

Το supermodel, Kate Moss, η οποία έκλεισε πρόσφατα τα 47, πρωταγωνιστεί σήμερα στη νέα καμπάνια του Anthony Vacarello για τον οίκο Sain Laurent. Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Juergen Teller, τη βλέπουμε να ποζάρει μπροστά από ένα street art έργο. Φορά ένα απίστευτα elegant γούνινο παλτό σε αποχρώσεις του μπεζ και γκρι, το οποίο συνδυάζει με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, με μαύρη δερμάτινη ζώνη.

Ένα απλό μαύρο top από μέσα είναι η τέλεια βάση για να αναδείξει τόσο το γούνινο παλτό της όσο και τις χρυσές αλυσίδες στον λαιμό της. Το cropped denim της αποκαλύπτει το λεπτό μαύρο καλσόν που καταλήγει σε ένα statement ζευγάρι λευκά platform πέδιλα με μπαρέτα και λεπτομέρεια ένα μαύρο τριαντάφυλλο.

Ωστόσο, όσο κομψή κι αν είναι αυτή η εμφάνιση, υπάρχει ένα λάθος. Φυσικά, οι χρήστες του Διαδικτύου δεν άργησαν να το καταλάβουν και να καταδικάσουν μέσα από τα σχόλια τους, τόσο το μοντέλο όσο και τον κορυφαίο Γαλλικό οίκο μόδας.


Το εν λόγω παλτό, το οποίο κοστίζει 9.500 ευρώ, είναι φτιαγμένο από 100% γούνα αλεπούς. Σχόλια όπως «το παλτό έδειχνε καλύτερα στην αλεπού» και «#furisdead» έδειξαν την αποστροφή του κοινού στη χρήση αληθινή γούνας και την κακοποίηση των ζώων.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.