ΣΤΙΛ

To μοναδικό πανωφόρι που θα χρειαστείτε για ημέρες με χιόνι όπως η σημερινή


Μάρθα Κουμπάνη

15 Φεβρουαρίου 2021

To μοναδικό πανωφόρι που θα χρειαστείτε για ημέρες με χιόνι όπως η σημερινή

Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τις τσάντες -designer ή high street- και λίγες είναι εκείνες οι οποίες μπορούν να αντισταθούν σε ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια, είτε πρόκειται για φλατ είτε για ψηλά τακούνια. Αξεσουάρ φετίχ που απογειώνουν κάθε οutfit ακόμα και το πιο minimal ή μονότονο, όπως αυτά της καραντίνας.

Αυτές οι γυναίκες γεμίζουν τα ράφια τους με δερμάτινα είδη, υπάρχουμε όμως κι εμείς, που δεν βλέπουμε την ώρα να πέσει η θερμοκρασία και να κρυώσει ο καιρός, για να φορέσουμε το πιο elegant και ζεστό πανωφόρι μας. Στις χαμηλές θερμοκρασίες απαντάμε με τις πιο κομψές faux, δηλαδή συνθετικές γούνες. Ακόμα και τώρα που οι έξοδοι και διαδρομές μας είναι ελάχιστες, θα τις φορέσουμε στο κρύο με sporty σύνολα και θα υιοθετήσουμε κομψά το athleisure trend.

Η γούνα πλέον δεν θεωρείται πολυτέλεια, ούτε υπερβολική στο κρύο, αλλά μια επένδυση που αξίζει να κάνετε αφού θα την φοράτε για χρόνια. Σκεφτείτε τη ως ένα δώρο στον εαυτό σας για το βαρύ ψύχος. Eίναι statement γι' αυτό προκειμένου να ισορροπήσετε τον luxurious χαρακτήρα της, μπορείτε να την συνδυάσετε με πιο άνετα κομμάτια, όπως leggings και jeans, και φυσικά ankle boots ή sneakers.

Είναι σημαντικό πριν αποκτήσετε τη δική σας, να προσέξετε την ποιότητα. Ακόμα και οι συνθετικές γούνες ποικίλλουν και υπάρχει ο κίνδυνος η υφή της να δείχνει "φθηνή", κάτι που δεν θέλουμε. Στόχος είναι να βρείτε την κατάλληλη για το budget σας και να μοιάζει designer. Kι όμως, γίνεται.

Εμείς κάναμε έρευνα και βρήκαμε τα ωραιότερα faux fur coats για κάθε budget.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits