ΣΤΙΛ

Deva Cassel: To ελαφίσιο βλέμμα της κόρης της Bellucci εντυπωσιάζει στο νέο της εξώφυλλο


Μάρθα Κουμπάνη

18 Φεβρουαρίου 2021

Deva Cassel: To ελαφίσιο βλέμμα της κόρης της Bellucci εντυπωσιάζει στο νέο της εξώφυλλο

Η πανέμορφη κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel απαριθμεί το ένα μεγάλο εξώφυλλο μετά το άλλο. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του αρώματος του οίκου Dolce & Gabbana, ενώ πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το νέο εξώφυλλο του ισπανικού Harper's Bazaar. Η ανερχόμενη νεαρή star του modeling φορούσε ένα ασπρόμαυρο σύνολο των Ιταλών σχεδιαστών.

«Η Deva Cassel είναι μία από τις stars του τεύχους Μαρτίου του Harper's Bazaar Spain. Αντικατοπτρίζοντας την εκρηκτική ομορφιά της μητέρας της και έχοντας κληρονομήσει τη γοητεία του πατέρα της, η κόρη των Monica Bellucci και Vincent Cassel ποζάρει αποκλειστικά στο νέο τεύχος του ισπανικού Harper's Bazaar ως η νέα πρέσβειρα του αρώματος Dolce Rose του οίκου ομορφιάς Dolce & Gabbana Beauty. Είναι μία από τις εκπροσώπους της γενιάς των ταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων νέων», διαβάζουμε στον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram.

Εκτός από το statement print στο σακάκι της, το εξώφυλλο είναι απλό, αλλά ιδιαίτερο. Η κάμερα την τραβά από ψηλά κι εκείνη κοιτάζει με αθώο βλέμμα και μισάνοιχτα χείλη τον φακό.

Η ελαφίσια ομορφιά της 16χρονης μαγνητίζει.

Στο δεύτερο εξώφυλλο βλέπουμε τα μοντέλα Thalita Farie, Josephine Jeanne και Eléonore Ghiuritan, εκπρόσωποι της νέας γενιάς της μόδας.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits