ΣΤΙΛ

To νέο μποέμ στιλ γεννήθηκε στο show της Ulla Johnson για το φθινόπωρο


Μάρθα Κουμπάνη

20 Φεβρουαρίου 2021

To νέο μποέμ στιλ γεννήθηκε στο show της Ulla Johnson για το φθινόπωρο

Tα περισσότερα labels της Νέας Υόρκης απείχαν από την Εβδομάδα Μόδας για αυτή τη σεζόν. Όχι, η Ulla Johnson. Η σχεδιάστρια πραγματοποίησε το μεγαλύτερο show της στο Lincoln Center. Δεν υπήρχε κοινό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε και παραγωγή.

Αυτή η συλλογή είχε περισσότερες αναφορές στη δεκαετία του '70 και του '80 αλλά υπήρχε μια νέα πολυτέλεια στις γραμμές και τις υφές.

Φορέματα από δαντέλες στο χρώμα του κεχριμπαριού, τόνοι του μπεζ και καφέ, κομψά καρό πανωφόρια με γενναιόδωρους όγκους στα σημεία κλειδιά. Ώμοι και μέση τονίζονταν με τρόπο που τόνιζε και την θηλυκότητα μιας εμφάνισης την post Covid-19 εποχή. Αυτό ακριβώς οραματίστηκε η σχεδιάστρια.

Τα αξεσουάρ θα μπορούσαν να θεωρηθούν ένα κεφάλαιο από μόνα τους.

Δερμάτινες ζώνες και λεπτομέρειες, νέες combat boots με suede και ponyskin, αλλά και ντελικάτα κοσμήματα. Οι μπότες ήταν αποτέλεσμα μιας συνεργασίας με την Diemme, μια ιταλική μάρκα που ειδικεύεται σε χειροποίητα υποδήματα. Τα animal prints έκαναν την παρουσία τους αισθητή, όμως με απόλυτη διακριτικότητα και ευγένεια. Δεν έδειχναν wild αλλά σοφιστικέ.

Τόσο η παγερή κομψότητα του χώρου, σε συνδυασμό με τις δημιουργίες αλλά και την μουσική, κατάφερναν να σε καθηλώσουν χωρίς να αισθάνεσαι βαρύς.

Ακόμα και τα πλάνα μάς έκαναν να θέλουμε να δούμε το βίντεο ξανά και ξανά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.