ΣΤΙΛ

To κομμάτι που θα αντικαταστήσει το κολάν στην γκαρνταρόμπα μας


Μάρθα Κουμπάνη

21 Φεβρουαρίου 2021

To κομμάτι που θα αντικαταστήσει το κολάν στην γκαρνταρόμπα μας

Αν υπάρχει ένα λόγος που χαιρόμαστε για την επιστροφή των 80’s τότε ναι, σίγουρα είναι αυτό το παντελόνι!

Eπιστρέφει πιο κομψό από ποτέ.

Το λουράκι, συνήθως από λάστιχο, περνιέται στο πέλμα και αρχικά δημιουργήθηκε για να κρατάει στην θέση του το παντελόνι μέσα από τις μπότες των ιππέων και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε πολύ στη γυμναστική και τον χορό.

Στο σήμερα είναι ιδανικό για office looks και εμφανίσεις που αποπνέουν elegance.

Δεν είναι τυχαίο που η Victoria Beckham, τα εμπιστεύεται όλα αυτά χρόνια. Το στιλ αυτό επανέρχεται κάθε τόσο στη μόδα μέσα από τις συλλογές των σχεδιαστών. Φέτος Jacquemus και Isabel Marant αγκάλιασαν την γοητεία του.

Οι πιο ενημερωμένες σε θέματα στιλ τα φορούν και μοιράζονται τις φωτογραφίες με τα looks τους στο Instagram. Τα φορούν ακόμα και στο σπίτι αφού είναι άνετα και ταιριάζουν με όλα. Από sneakers και ψηλές κάλτσες, μέχρι kitten heels και loafers.

Συνδυάζεται εύκολα με πολλά από τα μάλλινα πουλόβερ σας αλλά και τα φούτερ, ενώ μπορείτε να το φορέσετε και με σακάκι.Τα stirrup παντελόνια είναι μεγάλη τάση και αν τα φορέσετε σωστά, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα φορέματα των εκπτώσεων

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.