ΣΤΙΛ

Ο νέος τρόπος να φορέσουμε τα leggings ακόμα και στο γραφείο σύμφωνα με τα fashion girls


Μάρθα Κουμπάνη

28 Φεβρουαρίου 2021

Ο νέος τρόπος να φορέσουμε τα leggings ακόμα και στο γραφείο σύμφωνα με τα fashion girls
Πώς θα φορέσουμε τα leggings στο γραφείο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα leggings υπήρξαν ο σωτήρας της ντουλάπας μας τον τελευταίο χρόνο. Μαζί με τα joggers μας επέτρεψαν να εργαστούμε από το σπίτι με όσο το δυνατόν περισσότερη άνεση. Πλέον έχουμε βρει νέους τρόπους να τα φορέσουμε. Ακόμα και όσες συνεχίζουν να πηγαίνουν στο γραφείο, είναι δύσκολο να αποχωριστούν την άνεση που προσφέρουν τα μαύρα leggings.

 Είναι αλήθεια ότι τα κολάν μπορεί κάποτε να συνδέθηκαν με την άσκηση, αλλά αυτές τις μέρες, μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι αυτά τα ταπεινά παντελόνια μπορούν να μετατραπούν σε fashion statement.

Σύμφωνα με πολλές και διάσημες Influencers ο πιο καλός τρόπος για να φορέσετε τα κολάν σας το 2021 είναι να προσθέσετε ένα υπερμεγέθες σακάκι. Αλλά όχι οποιοδήποτε κολάν.

Τα κορίτσια της μόδας το τελευταίο διάστημα δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στα leggings που έχουν όλα μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια.

Ένα διακριτικό άνοιγμα στο τελείωμα τους τα κάνει πιο ενδιαφέροντα και stylish, πιο ... παντελόνια. Τα split leggings λοιπόν φοριούνται με σακάκια και δημιουργούν πραγματικά εντυπωσιακά looks. Παράλληλα αυτό το οutfit θα βοηθήσει να νιώσετε έτοιμες να φύγετε από το σπίτι χωρίς να χάσετε καμία άνεση. Όσο για τα παπούτσια, μπορείτε να φορέσετε πέδιλα, γόβες αλλά και sneakers!

Δείτε πως φορούν το combo οι fashionistas:

 

blazers and leggings outfits: tiffany hsu in black leggings and black blazer

Pinterest

PHOTO: 

@HANDINFIRE

 

blazers and leggings outfits: bettina looney in a checked jacket and black leggings

@BETTINALOONEY

 

blazers and leggings outfits: emili sindlev in black leggings, a blue blazer and green heels

@EMILISINDLEV

 

 

blazers and leggings outfits: julia vaughn in a pair of black leggings and black blazer

@JULIAVAUGHN

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.