ΣΤΙΛ

Valentino F/W 2021: H συλλογή του Pierpaolo Piccioli ήταν μια ωδή στο black & white


Μάρθα Κουμπάνη

2 Μαρτίου 2021

Valentino F/W 2021: H συλλογή του Pierpaolo Piccioli ήταν μια ωδή στο black & white

O Pierpaolo Piccioli έπαιξε με τα layers και πειραματίστηκε με υλικά. Ο οίκος Valentino, επέστρεψε στα basics για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021. Παρουσίασε μια συλλογή που ήταν σχεδόν αποκλειστικά ασπρόμαυρη, και βασιζόταν στη λογική του layering καθώς και στο συνδυασμό διαφορετικών στοιχείων με σκοπό τη δημιουργία συναρπαστικών looks.

Παίζοντας με το στοιχείο της φόρμας και την έννοια της στολής, η συλλογή Valentino με βασικό πρωταγωνιστή το κλασικό λευκό πουκάμισο έγινε η βάση για τα πάντα, από ζακέτες έως μάλλινα παλτό. Εντυπωσιακά ήταν τα σιφόν φορέματα με λεπτά κεντήματα στο βελονάκι και πλεκτές λεπτομέρειες. Τα looks ήταν τόσο ανδρόγυνα αλλά και θηλυκά ταυτόχρονα.

Tailored κοστούμια και κάπες, απέπνεαν δυναμισμό. Πολλά σύνολα ολοκληρώνονταν με ανάγλυφες φλατ μπότες, ενώ άλλα ήταν βαμμένα σε χρυσό head-to-toe

Είναι σχεδόν σαν ο Valentino να έχει διαβάσει το μυαλό μας όταν πρόκειται για την μετα-πανδημική μόδα. Η ασπρόμαυρη χρωματική παλέτα είναι ευκόλοφορέτη και πολυτελής ο ορισμός του DNA του οίκου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS