ΣΤΙΛ

Tα πιο cool και πολύχρωμα sneakers της άνοιξης κατέφτασαν


Μάρθα Κουμπάνη

4 Μαρτίου 2021

Tα πιο cool και πολύχρωμα sneakers της άνοιξης κατέφτασαν
Τα ωραιότερα sneakers της άνοιξης

Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στις χειμερινές snow boots. O Μάρτιος και η άνοιξη είναι εδώ και θα καλωσορίσουμε  τη νέα εποχή με τα πιο δροσερά outfit και τα πιο πολύχρωμα και fun sneakers της νέας σεζόν.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα είναι η στιγμή να φέρουμε τη χαρά στη ζωή μας, ξεκινώντας από την ντουλάπα και το στιλ μας. 

Οι νέες κυκλοφορίες των αγαπημένων μας sport brands περιλαμβάνουν τα πιο εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα trainers και sneakers. Tα παπούτσια αυτά υπόσχονται να κάνουν το πέρασμα από την μια εποχή στην άλλη πιο εύκολο και να μας βγάλουν από στιλιστικά διλήμματα.

Είτε λοιπόν πρόκειται για stylish και μοντέρνες εμφανίσεις στο γραφείο, είτε για κεφάτα σύνολα που φτιάχτηκαν για χαλαρές βόλτες και περπάτημα, εμείς βρήκαμε όλα εκείνα τα ζευγάρια που αξίζουν την προσοχή σας την φετινή άνοιξη. Το χρώμα είναι ξεκάθαρα ο μεγάλος πρωταγωνιστής και οι γραμμές πιο δυναμικές από ποτέ.

Ακόμα όμως κι αν είστε λάτρης του κλασικού, μερικά από τα πιο αγαπημένα και cult sneakers ανανεώνονται με μικρές πινελιές χρώματος.

Όσο για το styling είναι η ώρα να νιώσετε ελευθερία και να παίξετε. Δοκιμάστε το colorblocking ή το double denim. Τολμήστε για όσο ακόμα ο καιρός είναι δροσερός να τα φορέσετε με παιχνιδιάρικα σχέδια καλσόν. Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουμε ανάγκη την ελευθερία. Ξεκινήστε από το στιλ σας και σπάστε τους κανόνες.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.