ΣΤΙΛ

To show Versace για το φθινόπωρο άρεσε τόσο, που σχεδόν έγινε viral


Μάρθα Κουμπάνη

6 Μαρτίου 2021

To show Versace για το φθινόπωρο άρεσε τόσο, που σχεδόν έγινε viral
Το show του οίκου Versace εντυπωσίασε

O οίκος Versace παρουσίασε τη συλλογή του για το φθινόπωρο με ένα show που έκανε αίσθηση.

Χρησιμοποιώντας γεωμετρικά μοτίβα, καθαρές γραμμές και μια ζωντανή παλέτα χρωμάτων, το ψηφιακό show Versace Fall / Winter 2021 ήταν τόσο δυναμικό όσο είναι συναρπαστικό. Ανακαλύπτοντας ξανά το αρχέτυπο μοτίβο Greca, ο ιταλικός οίκος μόδας μπαίνει σε μια νέα εποχή αυτή τη σεζόν, συστήνοντας μας ανανεωμένο μονόγραμμα του La Greca και αφήνοντας το να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η νέα εκτύπωση είναι ένας σύγχρονος λαβύρινθος 3D που μοιάζει σαν να μπορεί κανείς να μπεί και να χαθεί κατευθείαν στους διαδρόμους του. Ακριβώς όπως και το σκηνικό-runway.

Τιο σκηνικό ήταν μια τεράστια κατασκευή από ξύλο σε μορφή λαβύρινθου με τα μοντέλα τοποθετημένα σε δωμάτια -κουτιά να αναζητούν διαφυγή με τον πιο fashionable τρόπο. Η DonatellaVersace έδωσε μεγάλη σημασία στο καστ της: «Τα μοντέλα μοιάζουν με ηθοποιούς, ζωντανεύουν τα σχέδια, όπως όταν ένας performer υποδύεται έναν χαρακτήρα»,

Το show σηματοδότησε την μεγάλη επιστροφή της Gigi Hadid στην πασαρέλα μετά τη γέννηση της κόρης της.

Ενημερωμένη από δύναμη και αυτοπεποίθηση, η συλλογή περιλάμβανε κοστούμια ζακάρ κομμάτια από βινύλ αλλά και μαλλί.

Τα μονοχρωματικά σύνολα σε έντονες αποχρώσεις ξεχώρισαν, ενά τα περισσότερα looks ολοκληρώνονταν από κομψά αξεσουάρ, όπως μαντήλια στα μαλλιά, γάντια και chic handbags.

 To show σκηνοθέτησε ο Charles Levai, με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας να χορεύουν και να συγχρονίζονται με το beat στο soudtrack.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.