ΣΤΙΛ

Givenchy: Η συλλογή του Matthew Williams για το φθινόπωρο ήταν «μια μουσική που μπορείς να φορέσεις»


Μάρθα Κουμπάνη

10 Μαρτίου 2021

Givenchy: Η συλλογή του Matthew Williams για το φθινόπωρο ήταν «μια μουσική που μπορείς να φορέσεις»
O Matthew Williams παρουσίασε ένα εντυπωσιακό show για τον Givenchy

To show του εμβληματικού οίκου Givenchy με την συλλογή του Matthew Williams για το φθινόπωρο πραγματοποιήθηκε στο στάδιο La Défense Arena του Παρισιού, με τα μοντέλα να περπατούν σε ένα βρεγμένο και σκοτεινό διάδρομο που έπεφταν τα φώτα δεκάδων προβολέων. Το show άνοιξε η Meadow Walker, κόρη του εκλιπόντος Paul Walker. Η νεαρή έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στο modeling και το άνοιγμα ενός τέτοιου show, το λες και huge.

 

Για την συλλογή ο Williams δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι "μία collection η οποία αφορά τις διαρκείς εντάσεις ανάμεσα σε δυο κόσμους, μία συλλογή για την αναζήτηση του προσωπικού νοήματος σε δύσκολες συνθήκες, αφορά την ειλικρίνεια σε ό,τι κάνουμε περισσότερο απ' ό,τι τη στρατηγική". Και προσθέτει: "Θέλαμε να φέρουμε μία αίσθηση της ζωντανής πραγματικότητας μαζί με την λεπτομέρεια, την κομψότητα και την υπερβολή στα ρούχα και τα looks", ενώ τη χαρακτηρίζει "ως μία μουσική που μπορείς να φορέσεις". 

 

Δυναμισμός και πολυτέλεια ήταν οι λέξεις κλειδιά που χαρακτήριζαν τα σχέδια του. 

Ο creative director έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Kanye West και η Lady Gaga και οι επιρροές του από την pop και street κουλτούρα είναι αισθητές στη συλλογή. Μια συλλογή που θα λατρέψει η Gen Z.

Γούνινα πανωφόρια και ογκώδη jackets συνδυάζονταν με ντελικάτα φορέματα από διαφάνεια που αποκάλυπταν το στήθος και απέπνεαν αισθησιασμό.

Όγκο όμως είχαν και τα παπούτσια, με μποτάκια που μας θύμισαν τα εκκεντρικά "Armadillo" του Αlexander McQueen και έκαναν statement. Δεν μας προκαλεί εντύπωση ωστόσο αφού σε αυτόν τον fashion month είδαμε αμέτρητα παπούτσια με πλατφόρμα στο catwalk και αναμένεται να είναι τεράστια τάση το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

 

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.