ΣΤΙΛ

O πιο έξυπνος τρόπος να φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας φορέματα τώρα


Μάρθα Κουμπάνη

15 Μαρτίου 2021

O πιο έξυπνος τρόπος να φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας φορέματα τώρα
Έτσι θα φορέσουμε τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φορέματα την μεταβατική περίοδο

Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την ντουλάπα. Δεν βλέπετε την ώρα να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα και να τους δώσετε νέα ζωή, παρόλο που είναι ακόμα Μάρτιος και οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Οι ειδικοί γνωρίζουν ότι, ανεξάρτητα από το πόσο ελαφρύ και δροσερό, είναι ένα φόρεμα υπάρχουν πάντα κομψές επιλογές για να το συνδυάσετε με επιτυχία την μεταβατική περίοδο.

To look που πρωταγωνιστεί τόσο στα runways (Louis Vuitton, Sportmax) όσο και στις street style εμφανίσεις των fashion insiders είναι ένα παιχνίδι με τα μήκη τις αποχρώσεις και υφές.

Ο καλύτερος και πιο fashionable τρόπος να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα από σήμερα κιόλας είναι πάνω από παντελόνι! Οι πιο στιλάτες συμφωνούν ότι μπορείτε πάνω από το τζιν σας -είτε εφαρμοστό είτε flare- να κάνετε layering με φόρεμα και γιατί όχι blazer.

To μυστικό για να πετύχετε είναι να φορέσετε παπούτσια με τακούνι, ακόμα και χαμηλό. Αν το φόρεμα σας έχει κουμπιά αφήστε τα ανοιχτά στο κάτω μέρος έτσι ώστε όχι μόνο να φαίνεται το παντελόνι,, αλλά και το φόρεμα να θυμίζει κιμονό καθώς κινείστε.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.