ΣΤΙΛ

H Lila Moss μεταμορφώθηκε: Mε pixie cut και punk εμφάνιση σε φωτογράφιση


The Jennettes

17 Μαρτίου 2021

H Lila Moss μεταμορφώθηκε: Mε pixie cut και punk εμφάνιση σε φωτογράφιση
Η κόρη της Kate Moss, Lila με εντελώς διαφορετικό look

Από την ηλικία των 14 ετών που έκανε το ντεμπούτο της στη μόδα, η Kate Moss έγινε ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στην ιστορία της μόδας. 33 χρόνια αργότερα η κόρη της, η Lila Moss ανοίγει τα φτερά της στο modeling.

Η ομοιότητα τους είναι εμφανής, ενώ η Lila πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο της στο runway στο show του οίκου Fendi και ήταν εντυπωσιακή.

Αυτή την φορά επιστρέφει με ένα ανατρεπτικό editοrial στο περιοδικό W Magazine. Για τις ανάγκες της φωτογράφησης από τον Ρafael Pavarotti η Lila μεταμορφώθηκε. Σχεδόν αγνώριστο το νεαρό μοντέλο ποζάρει με pixie haircut σε πλατινέ απόχρωση και έντονα κόκκινα χείλη.

Φορά τα πιο στιλάτα αθλητικά σύνολα με την υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων και ποζάρει όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Τόσο το ανδρικό στιλ μαλλιών όσο και το υπερβολικά έντονο κραγιόν είναι μια εικόνα που δεν έχουμε συνηθίσει για την πιο girly Lila.

Και παρά το γεγονός πως το συγκεκριμένο punk look, δημιουργήθηκε για την φωτογράφιση, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η αλλαγή στα μαλλιά της τη πάει και της χαρίζει στιλ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.