ΣΤΙΛ

Tα θρυλικά supermodels και stars που περπάτησαν στον Fendi


Μάρθα Κουμπάνη

28 Ιανουαρίου 2021

Tα θρυλικά supermodels και stars που περπάτησαν στον Fendi

Το show του Fendi ήταν παραπάνω από εντυπωσιακό και αυτό εν μέρει οφείλεται στο star cast.

Το σκηνικό του runway στήθηκε για να θυμίζει έναν λαβύρινθο από γυαλί και το show άνοιξε η ηθοποιός Demi Moore, φορώντας ένα μαύρο σύνολο από μετάξι, με φαρδύ παντελόνι, boat neck top και extra long σκουλαρίκια. Εκτός όμως από τη Μoore, το cast που περπάτησε στο runway, περιλάμβανε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, αφού εκεί ήταν και η Kate και Lila Moss, Christy Turlington, Cara Delvigne και Bella Hadid.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη. Η Bella Hadid με αέρινο φόρεμα και η Cara Delevigne με το signature ανδρόγυνο στιλ της περπάτησαν στο runway ενώ ακολούθησε η Kate Moss και η κόρη της Lila.

Εκτός όμως από την Kate Moss, δύο ακόμα από τα θρυλικά 90s supermodels ήταν εκεί. Η πάντα λαμπερή Christy Turlinghton, ενώ το show έκλεισε η Νaomi

H Naomi Campbell φορούσε μια εκπληκτική δημιουργία, σε ασημί αποχρώσεις και με μακριά ουρά, που την έκανε να μοιάζει με αυτοκράτειρα!

Δείτε τις εμφανίσεις:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.