ΣΤΙΛ

Η συλλογή κοσμημάτων που θα φέρει την άνοιξη στην καρδιά σας


Μάρθα Κουμπάνη

26 Μαρτίου 2021

Η συλλογή κοσμημάτων που θα φέρει την άνοιξη στην καρδιά σας

Άνοιξη. Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε αυτή την λέξη;

Για εμάς είναι χρώματα, ανεμελιά, λουλούδια.

Έτσι και τώρα η φύση ανθίζει και η αισιοδοξία πλημμυρίζει την καρδιά μας όλο και περισσότερο. Ένας ασυγκράτητος ενθουσιασμός και ανυπομονησία για τις ηλιόλουστες ημέρες που έρχονται.

Μπορεί εύκολα να συγκρίνει κανείς αυτό το ζωηρό συναίσθημα με τον έρωτα. Τα πρώτα χτυποκάρδια και οι ...πεταλούδες στο στομάχι!

Φυσικά αυτή η νέα, ανανεωμένη διάθεση δεν μπορεί παρά να εκφράζεται και στο στιλ μας. Η γκαρνταρόμπα ανθίζει κι αυτή!

jenny.gr

 

Μεγαλύτερα ή μικρότερα τα λουλούδια πρωταγωνιστούν στο ντύσιμο μας και μας υπενθυμίζουν πως η φύση αναγεννάται.

Αυτό πρέπει να σκεφτόταν και η Pandora και δημιούργησε την νέα ανοιξιάτικη συλλογή Garden Collection της Pandora.

Το αγαπημένο μας brand κοσμημάτων εμπνέεται από την φύση και  δημιουργεί μοναδικά κομμάτια που ανοίγουν τα φύλλα τους, σαν αληθινά λουλούδια έτοιμα να δεχτούν στα ευαίσθητα πέταλα τους τα πιο εντυπωσιακά είδη από πεταλούδες (σαν κι αυτές στο στομάχι όταν ερωτευόμαστε).

jenny.gr

Τα νέα κομψά σύμβολα και βραχιόλια Pandora, από μασίφ ασήμι, σμάλτο, λαμπερές πέτρες και χειροποίητες λεπτομέρειες γίνονται μια ανάλαφρη πινελιά στα καθημερινά μας σύνολα.

Τα χρώματα ακολουθούν. Η νέα μωβ απόχρωση κάνει ντεμπούτο στα Purple Daisy Charms, που έρχονται να τονίσουν σαν θαυμαστικό τα pastel οutfits μας και να boostάρουν την θετική ενέργεια αλλά και το στιλ.

Και μιας και μιλάμε για στιλ και κοσμήματα, έχετε στο μυαλό σας κάτι καλύτερο από ring layering για την φετινή άνοιξη;
Άν σας αρέσει να συνδυάζετε δαχτυλίδια και χρωματιστά σύμβολα στο αγαπημένο σας βραχιόλι ή κολιέ, η Pandora σας εφοδιάζει με τα πιο eye catching σύμβολα: λουλούδια, πεταλούδες και άλλα έντομα, ουράνια τόξα, καρπούς της φύσης. Αποτέλεσμα, αμέτρητοι, παιχνιδιάρικοι συνδυασμοί με τη νέα Garden Collection της Pandora, που ναι, θα σας κάνουν να την ερωτευτείτε.

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή Garden Collection στο online κατάστημα της PANDORA.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.