ΣΤΙΛ

Tα ωραιότερα χρυσά hoops θα δώσουν λάμψη στα σύνολα μας


Μάρθα Κουμπάνη

1 Απριλίου 2021

Tα ωραιότερα χρυσά hoops θα δώσουν λάμψη στα σύνολα μας
Τα πιο κομψά σκουλαρίκια κρίκοι

Είναι γεγονός ότι τα σκουλαρίκια έγιναν το αγαπημένο μας αξεσουάρ όσο εργαζόμαστε από το σπίτι. Έγιναν οι καλύτεροι φίλοι του στιλ μας. Ειδικά οι χρυσοί κρίκοι αποτελούν μια κλασική επιλογή τα τελευταία χρόνια. Είναι κομψοί, σέξι και σοφιστικέ ενώ χαρίζουν λάμψη . Γι 'αυτό και τους λατρεύουν οι celebs από την Hailey Bieber έως την Jenny from the block, που φορούν σκουλαρίκια με τα πάντα.

Τα hoops είναι κάτι παραπάνω από μια τάση. Πρόκειται για ένα statement αξεσουάρ που έχει φορεθεί από style-setters κάθε γενιάς, από τη Josephine Baker στη δεκαετία του '20 έως την Diana Ross στις μέρες της ντίσκο της δεκαετίας του '70. Με ρίζες πολύ πίσω στους αιώνες, το στιλ εμφανίζεται από τον 4ο αιώνα και την Nubia , ήταν δημοφιλές στον αιγυπτιακό πολιτισμό - όπου οι κρίκοι αντιπροσώπευαν τη γυναικεία ομορφιά - και στην συνέχεια στον ελληνικό και λατινικό.

Πώς να μην αγαπάμε τους κρίκους οι οποίοι ταιριάζουν σε όλες ανεξαρτήτου ηλικίας και στιλ;

Μπορείτε να επιλέξετε μικρά και διακριτικά hoops, μίνιμαλ ή με πολύχρωμες πέτρες και κρεμαστές λεπτομέρειες. Μπορείτε όμως να επιλέξετε πιο μεγάλους και εντυπωσιακούς κρίκους που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Eμείς βρήκαμε τα αγαπημένα μας ζευγάρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.