ΣΤΙΛ

SAG Awards 2021: Oι πιο λαμπερές εμφανίσεις των βραβείων


Μάρθα Κουμπάνη

5 Απριλίου 2021

SAG Awards 2021: Oι πιο λαμπερές εμφανίσεις των βραβείων

Ως βραβεία που φτιάχτηκαν από ηθοποιούς για ηθοποιούς, τα Screen Actors Guild Awards ή απλά SAG Awards τείνουν να αναδεικνύουν τη θεατρική πλευρά της μόδας. Φέτος, η τελετή ήταν ψηφιακή, αλλά η δραματική ατμόσφαιρα παρέμεινε, με τα αστέρια να αποτίνουν φόρο τιμής στον κλασικό κινηματογράφο μέσα από τις ενδυματολογικές τους επιλογές στο κόκκινο χαλί.

Διόρθωση: Oι περισσότεροι πόζαραν και φωτογραφήθηκαν με τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής από την αυλή του σπιτιού τους, όμως ακόμα κι έτσι, το glam είναι glam. H Kerry Washington μάλιστα δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μέσα στην πισίνα της, φορώντας μπλε φόρεμα Etro και το αποτέλεσμα ήταν να μοιάζει με γοργόνα.

Οι πιο διάσημες γυναίκες ηθοποιοί βρήκαν ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες συλλογές και να πειραματιστούν λίγο πριν τα Oscars. Από maximal όγκους και έντονα χρώματα, όπως στο look της Jurnee Smolett Bell με Zuhair Murad στην μίνιμαλ ασυμμετρία της Emma Corrin με Prada, αυτές ήταν οι πιο καλοντυμένες!

Φωτογραφίες Getty/Ideal Image/Splash News

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.