ΣΤΙΛ

Φόρεμα πάνω από παντελόνι: To trendy look της μεταβατικής περιόδου


Μάρθα Κουμπάνη

6 Απριλίου 2021

Φόρεμα πάνω από παντελόνι: To trendy look της μεταβατικής περιόδου
Έτσι θα φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας φορέματα από σήμερα κιόλας

Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την ντουλάπα σας. Δεν βλέπετε την ώρα να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα και να τους δώσετε νέα ζωή, παρόλο που είναι ακόμα Μάρτιος και οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Οι ειδικοί γνωρίζουν ότι, ανεξάρτητα από το πόσο ελαφρύ και δροσερό, είναι ένα φόρεμα, υπάρχουν πάντα κομψές επιλογές για να το συνδυάσετε με επιτυχία την μεταβατική περίοδο.

To look, που πρωταγωνιστεί τόσο στα runways (Louis Vuitton, Sportmax) όσο και στις street style εμφανίσεις των fashion insiders, είναι ένα παιχνίδι με τα μήκη, τις αποχρώσεις και τις υφές.

Ο καλύτερος και πιο fashionable τρόπος να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα από σήμερα κιόλας, είναι πάνω από παντελόνι! Οι πιο στιλάτες συμφωνούν ότι μπορείτε πάνω από το τζιν σας -είτε εφαρμοστό είτε flare- να κάνετε layering με φόρεμα, και γιατί όχι blazer.

To μυστικό για να πετύχετε είναι να φορέσετε παπούτσια με τακούνι, ακόμα και χαμηλό. Αν το φόρεμα σας έχει κουμπιά αφήστε τα ανοιχτά στο κάτω μέρος έτσι ώστε όχι μόνο να φαίνεται το παντελόνι,, αλλά και το φόρεμα να θυμίζει κιμονό καθώς κινείστε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.