ΣΤΙΛ

H Rihanna φόρεσε το blazer της άνοιξης - Το outfit που μας ενέπνευσε


Μάρθα Κουμπάνη

10 Απριλίου 2021

H Rihanna φόρεσε το blazer της άνοιξης - Το outfit που μας ενέπνευσε

Η Rihanna επαναφέρει το street style και είμαστε τόσο ευγνώμονες για αυτό.

Χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη, η pop star και business mogul βγήκε για δείπνο με τους αγαπημένους. Για την περίσταση, η Rihanna φορούσε ένα φλογερό κόκκινο δερμάτινο σακάκι και τζιν από τον οίκο Gucci, σε συνδυασμό με κλασικά δερμάτινα loafers από την Bottega Veneta. Η RiRi φορούσε χρυσά κοσμήματα, σειρές από αλυσίδες στον λαιμό και ρολόι Santos de Cartier. Το μανικιούρ της είχε το ίδιο χρώμα με το εντυπωσιακό statement σακάκι της.

jenny.gr

Φήμες λένε ότι πιθανόν ετοιμάζει νέο album. Η Rihanna είπε στο Entertainment Tonight το περασμένο καλοκαίρι ότι υπόσχεται ότι θα αξίζει την αναμονή των fans.

Όσο για το look της μας ενέπνευσε, γιατί συνδυάζει άνεση και cool vibes. Από την μία το σακάκι είναι απαραίτητο τα ανοιξιάτικα βράδια, από την άλλη τα loafers δείχνουν σοφιστικέ. Θα την αντιγράψουμε στις απογευματινές μας βόλτες, ενώ με ένα ίσιο τζιν μπορούμε να τολμήσουμε το σύνολο και στο γραφείο.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.