ΣΤΙΛ

Aυτά είναι τα αγαπημένα φλατ πέδιλα των μοντέλων και celebrities όσα χρόνια κι αν περάσουν


Μάρθα Κουμπάνη

15 Απριλίου 2021

Aυτά είναι τα αγαπημένα φλατ πέδιλα των μοντέλων και celebrities όσα χρόνια κι αν περάσουν
Τα αγαπημένα φλατ πέδιλα των μοντέλων και celebrities

Aρκεί να δοκιμάσει κανείς να φορέσει αυτά τα φλατ σανδάλια και αμέσως καταλαβαίνει την μοναδική αίσθηση άνεσης που χαρίζουν.

Αλλά πέρα ​​από την άνεση, μια σειρά από συνεργασίες υψηλής μόδας έβαλαν ξανά την ετικέτα στο ραντάρ της βιομηχανίας μόδας τα τελευταία χρόνια. Πλέον αποτελεί ένα fashion staple της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας για μοντέλα αλλά και celebrities.

O λόγος φυσικά για τα Birkenstocks. Aνεξάρτητα από το αν έχουν ένα γεμάτο ημερήσιο πρόγραμμα ή χαλαρώνουν στο σπίτι, οι διασημότητες έχουν συνδυάσει τα Birkenstocks με αρκετούς τρόπους για να προσφέρουν outfit inspiration για κάθε μέρα της εβδομάδας.

Το chunky σανδάλι, του οποίου η κληρονομιά χρονολογείται πίσω στο 1774, ανακάλυψε για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες η Καλιφορνέζα Margot Fraser, σε ένα ταξίδι στη Γερμανία τη δεκαετία του '60. Εντυπωσιασμένη από την άνεση της μάρκας, συνεργάστηκε με τον Karl Birkenstock για να τα φέρει στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου τα πού λούσε απευθείας στους καταναλωτές από το σπίτι της στο Santa Cruz της Καλιφόρνια. Έκτοτε, τα σανδάλια με επένδυση από μαλακό φελλό και δερμάτινα λουράκια έγιναν αυτό που είναι σήμερα. Απαραίτητα σε cool καλοκαιρινά σύνολα. Οι ενδυματολογικές επιλογές των celebrities το επιβεβαιώνουν.

Gigi Hadid

Gigi Hadid wearing a denim jacket and black Birkenstocks.

Tracee Ellis Ross

Kendall Jenner

Kendall Jenner wearing denim shorts and Birkenstocks.

Elsa Hosk

Reese Witherspoon

Kaia Gerber

Kaia Gerber in a gray Fendi coat and black Birkenstocks.

Δείτε ακόμη: Oι πιο chic μπαλαρίνες της άνοιξης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.