ΣΤΙΛ

Tα πιο feminine slip dresses για να φορέσετε την άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

21 Απριλίου 2021

Tα πιο feminine slip dresses για να φορέσετε την άνοιξη
Τα ωραιότερα slip dresses της άνοιξης

Πάντα είχαμε στο μυαλό μας το καλοκαίρι ως μια εποχή απελευθέρωσης. Η διάθεση μας είναι πιο ανέμελη, τα ρούχα λιγότερα, πιο δροσερά και ελαφριά, τα παπούτσια και αυτά ανοιχτά.

Το δέρμα αναπνέει ξανά, το μακιγιάζ λιγότερο εως και ανύπαρκτο, ενώ και τα μαλλιά λιγότερο στιλιζαρισμένα. Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο της ελευθερίας. Πόσο μάλλον μετα από ένα μεγάλο διάστημα παραμονής στο σπίτι, κατά το οποίο αισθανθήκαμε τόσο περιορισμένοι, η αίσθηση ελευθερίας είναι αυτό που επιθυμούμε διακαώς.

Αν έπρεπε λοιπόν, να επιλέξουμε ένα και μοναδικό φόρεμα, θηλυκό, αέρινο και σέξι, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα ένα slip dress.

Σίγουρα, φταίει η αίσθηση του πάνω στο δέρμα, ντελικάτη και κομψή. Ταυτόχρονα, ο τρόπος με τον οποίο αναδεικνύει το γυναικείο κορμί, ο τρόπος με τον οποίο τυλίγει τις καμπύλες, ενώ όταν μετά από καιρό η επιδερμίδα αποκτήσει το sun kissed εφέ, το κοντράστ είναι μοναδικό.

Για όλους αυτούς του λόγους αποφασίσαμε ότι θέλουμε να περάσουμε τους ζεστούς μήνες μέσα σε ένα από αυτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.