ΣΤΙΛ

Η ολόσωμη φόρμα επανασυστήνεται: Αυτή είναι η πιο retro chic εκδοχή της


The Jennettes

28 Απριλίου 2021

Η ολόσωμη φόρμα επανασυστήνεται: Αυτή είναι η πιο retro chic εκδοχή της
H νέα ολόσωμη φόρμα της άνοιξης

Οι ολόσωμες φόρμες δεν χρειάζονται συστάσεις αφού όλες ξέρουμε πόσο άνετες και stylish είναι οι jumpsuits. Kι όμως, το αγαπημένο fashion staple έρχεται να μας επανασυστηθεί.

Τους προηγούμενους μήνες το Ιnstagram feed μας, γέμισε με στιλάτα loungewear, φόρμες και κολάν. Ανάμεσά τους την εμφάνιση έκανε δειλά- δειλά μια τάση που ξεχωρίζει.To athleisure είναι πιο ισχυρό από ποτέ και αυτό έρχονται να επιβεβαιώσουν τα catsuits.

Πρόκειται για ολόσωμες φόρμες, οι οποίες εφαρμόζουν απόλυτα στο σώμα. Συνδυάζουν την άνεση των bodies και leggings με την λειτουργικότητα των jumpsuits και σε πολλές περιπτώσεις την εφαρμογή των shapewear. Αυτό σημαίνει ολόσωμες φόρμες που αγκαλιάζουν τις καμπύλες. Και μπορεί κατά την παραμονή στο σπίτι να τις είδαμε σε neutral χρώματα να φοριούνται με chunky κάλτσες, όμως τα catsuits επιστρέφουν για την άνοιξη πιο ρετρό, με χρώμα ή sporty αναφορές και θα αντικαταστήσουν τα rompers. 

Τα ολόσωμα αυτά κορμάκια μπορεί να είναι μονόχρωμα, ή με ρέλια σε αντίθεση συνήθως λευκά ή μαύρα για να ενισχύουν το αθλητικό ύφος. Τα κομμάτια αυτά θυμίζουν τόσο performance χορού όσο και αθλητικά ή vintage μαγιό!

jenny.gr

 To παρών όμως, έδωσαν και στα defiles, με παρουσία τόσο στην ανοιξιάτικη συλλογή Chanel όσο και στον Mugler.

Οι πιο τολμηρές θα τα φορέσουν ακόμα και με μικροσκοπικά prints, dad sandals και bucket hats. To σίγουρο είναι ότι η τάση αποπνέει retro vibes και fun διάθεση.

Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.