ΣΤΙΛ

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή να φορέσουμε τα πρώτα ανοιχτά πέδιλα


The Jennettes

1 Μαΐου 2021

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή να φορέσουμε τα πρώτα ανοιχτά πέδιλα

Καλωσορίζουμε τον Μάιο και ξέρουμε ήδη τι θα φοράμε: τα ωραιότερα φορέματα αέρινα και θηλυκά, τα πιο κομψά παντελόνια σε φαρδιά και χαλαρή γραμμή, μίνι φούστες με sixties επιρροή, εντυπωσιακά 70 sets και φυσικά πολύχρωμα prints που θα μας φτιάξουν τη διάθεση. Με τι παπούτσια, όμως;

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα ρούχα γίνονται όλο και πιο ελαφριά και όλο και λιγότερα. Το δέρμα αποκαλύπτεται μέσα από τα παραπάνω ενδύματα, όμως τι ισχύει για τα παπούτσια; Το ερώτημα που προκύπτει, είναι πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να φορέσουμε τα πρώτα ανοιχτά πέδιλα και σανδάλια.

Φυσικά, και δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ότι δεν μπορείτε από σήμερα κιόλας να φορέσετε τα αγαπημένα σας δροσερά παπούτσια.

Ορισμένα από τα στιλ που κυριαρχούν, μπορείτε να τα φορέσετε με κάλτσες για λίγο ακόμα. Ωστόσο, αν έπρεπε να προτείνουμε μία ιδανική στιγμή, θα ήταν γύρω στα μέσα Μαίου. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα παπούτσια μας προβληματίζουν, όπως αντίστοιχα και το φθινόπωρο, όταν οι πρώτες μπότες κάνουν την εμφάνισή τους.

Φυσικά, αν θέλετε να φορέσετε πέδιλα, τα mules, slingbacks και strappy τακούνια έχει καθιερωθεί να φοριούνται σχεδόν όλο τον χρόνο.

Εν κατακλείδι, σημασία δεν έχει τόσο το στιλ που θα επιλέξετε, αλλά ο τρόπος που θα το φορέσετε. Μέχρι λοιπόν, τα πρώτα αρχαιοελληνικά σανδάλια που θα συνοδεύσουν τα λευκά μας φορέματα αλλά και τα άνετα flip flops στην παραλία, προετοιμάζουμε τα πόδια με τα πιο εντυπωσιακά πεντικιούρ.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.