ΣΤΙΛ

Το καλοκαίρι του 2021 τα γυαλιά ηλίου θα έχουν αυτό το χρώμα


The Jennettes

5 Μαΐου 2021

Το καλοκαίρι του 2021 τα γυαλιά ηλίου θα έχουν αυτό το χρώμα
Τα γυαλιά ηλίου αποκτούν χρώμα

Μετά από μήνες παραμονής στο σπίτι και στη σκιά, αφήνουμε πίσω το δύσκολο χειμώνα που φεύγει και είναι επιτέλους η ώρα που βγαίνουμε έξω!

Δεν χρειάζεται να πούμε το ποσό χαιρόμαστε για τις βόλτες που θα κάνουμε ξανά κάτω από τον καυτό ήλιο σε μία χώρα με άπλετο φως. Χρειάζεται όμως να ξέρουμε τα μεγαλύτερα trends στα γυαλιά ηλίου για να προστατέψουμε τα μάτια από τις υπεριώδεις ακτίνες και το στιλ μας από την ανία.

Φέτος οι σχεδιαστές συμφώνησαν πώς τα 90s παραμένουν μία από τις κυρίαρχες τάσεις ωστόσο η μεγάλη επιστροφή των sixties και seventies έχει γίνει ξεκάθαρη και σαφής.

Sixties και seventies και το μόνο που μας έρχεται στο μυαλό είναι χρώμα, πολύ χρώμα από πάνω ως κάτω.

Φυσικά τα γυαλιά ηλίου δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανέπαφα.

Οι σκελετοί χωρίζονται άλλοτε σε τετράγωνους και οβάλ ρετρό και άλλοτε σε 90s aviator.

Και οι φακοί χρωματίζονται σε κεφάτες αποχρώσεις.

Φαίνεται ότι οι fashion influencers και τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας έχουν ήδη δείξει την προτίμησή τους σε ένα συγκεκριμένο χρώμα φακών στα γυαλιά ηλίου του 2021. Οι πορτοκαλί φακοί είναι το next big thing στα γυαλιά ηλίου και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τους δοκιμάσουμε. Ανάλογα το στιλ που θα επιλέξετε μπορούν να δείχνουν πολύ σοφιστικέ αλλά και sporty! To σίγουρο είναι ότι θα φωτίσουν κάθε πρόσωπο ενώ θα μας αλλάξουν διάθεση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.