ΣΤΙΛ

Pink shirt: Γιατί ξαφνικά οι πιο stylish γυναίκες φορούν όλες ροζ πουκάμισα


The Jennettes

12 Μαΐου 2021

Pink shirt: Γιατί ξαφνικά οι πιο stylish γυναίκες φορούν όλες ροζ πουκάμισα
To ροζ πουκάμισο είναι τάση

Οι ψηφιακές Εβδομάδες Μόδας σημαίνουν ότι για τον τελευταίο χρόνο περίπου, δεν έχουμε βιώσει αυτές τις στιγμές όταν όλοι σηκώνουν ταυτόχρονα τα κινητά τους για να βιντεοσκοπήσουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό look που παρελαύνει στο runway.

Συμβαίνει μόνο μερικές φορές της σεζόν να υπάρχει μια εμφάνιση τόσο φρέσκια και τόσο κομψή που κερδίζει ομόφωνα τα καλύτερα σχόλια την ίδια στιγμή. Ενώ ζούμε ακόμα στη Zoom land, δεν μπορούμε να ακούσουμε τα επιφωνήματα θαυμασμού, τα χειροκροτήματα ή να δούμε το κοινό της front row να ετοιμάζει την κάμερα για να προλάβει το μοντέλο που φορά το εν λόγω σύνολο.

Κι όμως ακόμη και υπό τις συνθήκες του virtual show, υπήρχε μια εμφάνιση στις συλλογές S/S 21 που έγινε viral. Το εν λόγω αντικείμενο ήταν ένα φωτεινό ροζ πουκάμισο με κουμπιά στο Valentino.To μεταξωτό πουκάμισο ήταν τόσο oversized που κάλυπτε εντελώς το μαύρο, δερμάτινο σορτς που φορούσε το μοντέλο στην πασαρέλα.

jenny.gr
Valentino

O Valentino δημιούργησε έτσι τάση. Τα κορίτσια της μόδας δεν έχασαν χρόνο για να φορέσουν ροζ πουκάμισα όπως και τα brands που κυκλοφόρησαν τις δικές τους εκδοχές.

 

Bright pink shirts: Zara pink shirt with grey trousers

 

NAAOMIROSS

 

Bright pink shirts: Valentino pink shirt

 

STYLEDBYNANA

 

Bright pink shirts: Zara pink shirt with lilac mini skirt

 

NAAOMIROSS

Bright pink shirts: Pink H&M shirt and trousers

 

LAURENNICOLEFK

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.