ΣΤΙΛ

To πιο ρομαντικό και άνετο φόρεμα της σεζόν - Oι fashionistas το φορούν non stop


The Jennettes

12 Μαΐου 2021

To πιο ρομαντικό και άνετο φόρεμα της σεζόν - Oι fashionistas το φορούν non stop
To ρομαντικό και άνετο φόρεμα που λατρεύουν τα κορίτσια της μόδας

Παρά το γεγονός ότι περνάμε ακόμα τον περισσότερο χρόνο στο εσωτερικό τους τελευταίους 12 μήνες, η όρεξή μας για όμορφα φορέματα, σίγουρα δεν έχει σταματήσει. Με τα πρώτα σημάδια του καλοκαιριού, πολλές από εμάς αντικαθιστούμε τα κολάν και loungewear με χαλαρά, άνετα, δροσερά, αέρινα και ρομαντικά φορέματα.

Και μόλις βρέθηκε το φόρεμα, μέσα στο οποίο θέλουμε να περάσουμε όλο το καλοκαίρι. Όπως πάντα, αρκεί ένα fashion item ή trend να πέσει στο στιλιστικό «ραντάρ» μας για να το μοιραστούμε μαζί σας.

Oι fashion insiders βρήκαν το δικό τους αγαπημένο φόρεμα και δεν είναι καινούριο. Ανήκει στο brand Sleeper, το οποίο ξεκίνησε ως pyjama-brand, όμως έφτασε να δημιουγεί τα πιο όμορφα φορέματα ύπνου. Τα φορέματα είναι δημοφιλή κάθε καλοκαίρι αφού τα κορίτσια της μόδας τα φορούν παντού.

Και όχι, άδικα. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το άνοιγμα στους ώμους, η σφηκοφωλιά στο στήθος και τα puff sleeves το κάνουν cute.

To φόρεμα είνια διαθέσιμο σε μία σειρά από διαφορετικά υφάσματα, χρώματα και prints και είναι άκρως καλοκαιρινό. Συνδυάζεται με τα άνετα sneakers μας, εσπαντρίγες αλλά και strappy πέδιλα!

Daily sleeper dress: @sara_waiste

@EMMANUELLEK_

Sleeper dresses: @slipintostyle

@SLIPINTOSTYLE

Sleeper dresses: @femmeblk

@FEMMEBLK

Sleeper dresses: Karina Style Idealist wearing Sleeper

STYLE IDEALIST

Sleeper dresses:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.