ΣΤΙΛ

Το trend στα μαγιό που θα σας κάνει να φορέσετε το μπικίνι σας ανάποδα


Μάρθα Κουμπάνη

26 Μαΐου 2021

Το trend στα μαγιό που θα σας κάνει να φορέσετε το μπικίνι σας ανάποδα
H σέξι τάση στα μπικίνι

Είναι η εποχή που όλες αναζητάμε το μαγιό του φετινού καλοκαιριού. Ακόμα και στη δουλειά ξεκλέβουμε χρόνο και χαζεύουμε στο Ιnstagram αναζητώντας το επόμενο σχέδιο που θα φορέσουμε και μόνο αυτή η έρευνα στα swimwear brands είναι αρκετή για να ξεκινήσει ένα νοερό ταξίδι σε γαλάζιους προορισμούς.

Μία από τις πιο σέξι τάσεις για φέτος ακούει στο όνομα underboob bikini. Και βέβαια όπου ακούμε μπικίνι ξέρουμε ότι κάπου κρύβεται η Bella Hadid, η Κendall Jenner ή κάποια από την οικογένεια των Κardashians -oι συνήθεις ύποπτες για τα πιο hot trends της μόδας.

Tι είναι το underboob bikini; Πρακτικά είναι το κλασικό τριγωνάκι, φορεμένο όμως ανάποδα! Όπως μάλιστα αναφέρει το Lyst, η ζήτηση έχει αυξηθεί κατά 50% τον τελευταίο έναν χρόνο, ενώ τον Απρίλιο η φωτογραφία της Khloe Kardashian με μπικίνι στο χρώμα της λεβάντας, εκτίναξε τις αναζητήσεις σε 150% σε μια μόνο εβδομάδα.

Το brand που έχουν αδυναμία οι celebrities είναι το Sommer Swim, πλέον όμως τα περισσότερα brands έχουν την δική τους εκδοχή του μαγιό. Εσείς ωστόσο μπορείτε να αντιγράψετε το look. Πολύ εύκολα και μόνες σας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε σε νέο μαγιό, απλά δένοντας τα κορδονάκια που κανονικά παραδοσιακά δένουν γύρω από τον λαιμό, στην πλάτη και να προσαρμόσετε το μαγιό στο στήθος σας.

Μην σας φοβίζει. Μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες ακόμα και τις πιο curvy όπως η Kylie ή Κhloe και να αναδείξει την πιο αισθησιακή πλευρά τους στην παραλία.Το trick είνα ιδανικό για να αναδείξετε το μαύρισμά σας και μια φρέσκια εναλλακτική στο beach look.

Wow.

Δείτε ακόμη: Minimal μαγιό summer 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.