ΣΤΙΛ

Mini dress: Όλοι οι τρόποι να φορέσετε το μήκος στα φορέματα του καλοκαιριού


Μάρθα Κουμπάνη

28 Μαΐου 2021

Mini dress: Όλοι οι τρόποι να φορέσετε το μήκος στα φορέματα του καλοκαιριού
Πώς φοριούνται τα minis το φετινό καλοκαίρι

Όταν πρόκειται για φορέματα, τα midi φαίνεται πως είναι το στιλ που λατρεύουν να φορούν οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια.

Είτε slip φορέματα ή με κουμπιά και ζώνη στο μπροστινό μέρος, το ένα πράγμα που έχουν από κοινού είναι ότι φτάνουν στο ύψος της γάμπας και είναι υπεράνετα.

Τα midis σίγουρα δεν πάνε πουθενά και φυσικά αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για εμάς, που τα μίντι αποτελούν την μισή ντουλάπα μας.

Αλλά αυτή τη σεζόν, τα μήκη αλλάζουν καθώς τα μίνι, πλέον δεν φοριούνται μόνο στην βραδινή έξοδο. Τα αγαπημένα μας brands επανεξετάζουν τις σιλουέτες και δημιουργούν τα πιο δροσερά minis που αποκαλύπτουν τα πόδια και αποπνέουν girly vibes.

Με θηλυκά και χαριτωμένα βολάν, ντραπέ με σούρες, φουσκωτά μανίκια και όλες αυτές τις λεπτομέρειες, μας κάνουν να τα ερωτευόμαστε.

Tα cut-outs και το midriff δίνουν σεξαπίλ. Τie dye και 60s ψυχεδελικά μοτίβα και εμπριμέ συνθέτουν το mood της σεζόν. Από την άλλη το μικρό λευκό φόρεμα (όπως και το μαύρο) παραμένουν φρουροί και της καλοκαιρινής κομψότητας.

1. Το LWD

2. To 60s εμπριμέ

3. Mε girly γραμμή και χρώμα

4. Με spaghetti straps και ανοίγματα, σε γήινη απόχρωση

5. Τie-dye

6. Mε halterneck λαιμόκοψη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.