ΣΤΙΛ

Hailey Bieber: Φορά τις τάσεις του καλοκαιριού στη νέα της φωτογράφιση


The Jennettes

28 Μαΐου 2021

Hailey Bieber: Φορά τις τάσεις του καλοκαιριού στη νέα της φωτογράφιση
Η Hailey Bieber με τις πιο δυνατές τάσεις της φετινής μόδας

H Hailey Bieber, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά νεαρά μοντέλα της γενιάς της, με φρέσκια όψη και χαμηλό προφίλ.

Η Ηailey που είναι παντρεμένη με τον διάσημο σταρ της pop Justin Bieber, αποτελεί σύγχρονη style και beauty muse. Αυτό σημαίνει ότι μας εμπνέει τόσο με τα looks της όσο και με τον τρόπο που φροντίζει την επιδερμίδα και τα μαλλιά της. Για όλους αυτούς τους λόγους, ανατρέχουμε συχνά στο προφίλ της στο Instagram για έμπνευση, το οποίο μετρά 35,2 εκατομμύρια followers.

Συχνά φωτογραφίζεται για μεγάλα περιοδικά και εξώφυλλα. Έτσι και τώρα ποζάρει στην Vogue, φορώντας τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας για φέτος.

Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Hugo Comte, ενώ το στιλ της επιμελήθηκε η Gabriella Karefa-Johnson. Με φόντο την παραλία η Hailey εμφανίζεται να φορά ζωηρά χρωματα και 60s prints, από τα πιο δυνατά trends για φέτος.

Το στιλ είναι ένα παιχνίδι αποχρώσεων και μοτίβων στο ενδιαφέρον αυτό mix & match των looks ενώ η 24χρονη σταρ του modeling φορά το κατάλληλο αξεσουάρ, ένα πολύχρωμο πλεκτό bucket hat.

Στα looks που την βλέπουμε με μαγιό, πρωταγωνιστούν και εκεί τα ρετρό underwire σχήματα και patterns.

Ξέρουμε ήδη τι θα φοράμε το καλοκαίρι καθώς αυτές οι εικόνες μάς έδωσαν αρκετό inspo!

Δείτε ακόμη: Το street style της Hailey Baldwin

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.