ΣΤΙΛ

Η Kendall Jenner φόρεσε την τάση στα tops που δεν είναι top


Μάρθα Κουμπάνη

30 Μαΐου 2021

Η Kendall Jenner φόρεσε την τάση στα tops που δεν είναι top
Η Kendall Jenner φόρεσε το γιλέκο σαν top

H Kendall Jenner μπορεί να μην είναι εκείνη η οποία πρωτοφόρεσε το trend, ωστόσο αποδεικνύει ότι είναι εκείνη που ξέρει πώς να το φορέσει καλύτερα. Μιλάμε για το γιλέκο φορεμένο σαν top. Το γιλέκο έχει επιστρέψει στη μόδα ήδη από την προηγούμενη σεζόν και έκανε τα κορίτσια της μόδας να το λατρέψουν και να φορέσουν σχεδόν με κάθε τρόπο. Το κατεξοχήν layering piece μετατρέπεται σε top στα χέρια των πιο στιλάτων και δημιουργεί κομψά, ανδρόγυνα σύνολα.

Η Kendall, η οποία το τελευταίο διάστημα επιλέγει όλο και πιο συχνά looks δανεισμένα από την ανδρική γκαρνταρόμπα, μόλις φόρεσε ένα μπεζ γιλέκο με loose μαύρο, padded sandals και μία πολύχρωμη tote bag σε βόλτα στο L.A.

To αποτέλεσμα ήταν μίνιμαλ και stylish, ενώ το outfit του μοντέλου δείχνει απερίγραπτα άνετο και cool, ιδανικό για μια μέρα με πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις, αλλά και τις χαλαρές βόλτες του Σαββατοκύριακου.

jenny.gr

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα flat σανδάλια του καλοκαιριού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.