ΣΤΙΛ

Το δαντελένιο νυφικό Costarellos της Carrie Symonds στον γάμο της με τον Boris Jonson


The Jennettes

31 Μαΐου 2021

Το δαντελένιο νυφικό Costarellos της Carrie Symonds στον γάμο της με τον Boris Jonson

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, και η αρραβωνιαστικιά του, Carrie Symonds, παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Westminster στο Λονδίνο το Σάββατο.

Τα βλέμματα όλων, όπως είναι φυσικό, στράφηκαν στη νύφη και το ονειρεμένο νυφικό της με ελληνική υπογραφή. Το υπέροχο λευκό νυφικό από τούλι και δαντέλα είναι δημιουργία του Χρήστου Κωσταρέλου, ενός διεθνώς καταξιωμένου Έλληνα fashion designer. Το custom made νυφικό είναι φτιαγμένο από κεντητό μεταξωτό τούλι με δαντέλα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Costarellos, το φόρεμα φτιάχτηκε για μια «γυναίκα που δεν φοβάται να λάμψει».

Ο σχεδιαστής άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στην Ελλάδα το 1998 και τα κομψά ρούχα του είναι εμπνευσμένα από το πνεύμα της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας.

To ρομαντισμό του φορέματος ενίσχυσε το όμορφο στεφάνι από λευκά λουλούδια στα μαλλιά της 33χρονης Carrie Symonds. Στη φωτογραφία του νιόπαντρου ζευγαριού τούς βλέπουμε να ποζάρουν στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ, με την νύφη να στέκεται ξυπόλυτη δίπλα στον σύζυγό της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.