ΣΤΙΛ

H Hailey Bieber απογείωσε την τάση των cut-outs με αυτό το εκπληκτικό φόρεμα


Μάρθα Κουμπάνη

31 Μαΐου 2021

H Hailey Bieber απογείωσε την τάση των cut-outs με αυτό το εκπληκτικό φόρεμα
H Hailey Bieber φόρεσε το πιο καυτό φόρεμα με cut-outs

H Hailey Bieber είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα τηε γενιάς της, με ξεχωριστό στιλ που μας εμπνέει, καθώς φορά από τις πρώτες όλες της μεγάλες τάσεις. Αυτή τη φορά είχε το προνόμιο να φορέσει το πρώτο look από τη συλλογή pre-spring 2021 2021 του Brandon Maxwell - ένα επικό μαύρο φόρεμα με σέξι cut-outs.

Η Bieber φόρεσε το φόρεμα με τον ένα ώμο, το άνοιγμα στην μέση και ένα αβυσσαλέο σκίσιμο που έφτανε μέχρι ψηλά στον μηρό και αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της και ξετρέλανε τους θαυμαστές της. Το άνοιγμα στην μέση πρόδιδε τους γυμνασμένους κοιλιακούς του 24χρονου super model, ενώ η επιδερμίδα της έδειχνε ηλιοκαμμένη και το μακιγιάζ της glowy. Το look το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα, επιμελήθηκε η στιλίστρια της Maeve Reilly.

Μετά την επιστροφή της μίνι φούστας και την άνοδο του midriff flossing, μια ακόμα τάση της μόδας γυρίζει: τα cut outs.Tα αναπάντεχα και τολμηρά ανοίγματα θα είναι φέτος σε πολλά διαφορετικά ενδύματα, όμως όταν πρόκειται για φορέματα το αποτέλεσμα υπόσχεται απόλυτα σέξι και καλοκαιρινή διάθεση.

Σχεδιαστές όπως ο Maxwell και brands όπως το Cult Gaia, ο Christopher Esber και το Musier Paris ποντάρουν ήδη στην τάση, παρουσιάζοντας φορέματα με 70s κοψίματα. Δεν βλέπουμε την ώρα να τα φορέσουμε σε βραδινές εξόδους χωρίς απαγόρευση κυκλοφορίας και με μουσική στο αγαπημένο μας μπαρ.

Δείτε πως το φόρεσε η Ηailey.

Aνακαλύψτε τα πιο σέξι φορέματα με cut-outs

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.