ΣΤΙΛ

Cord Necklaces: Aυτά είναι τα κολιέ που θέλαμε για το καλοκαίρι και δεν το γνωρίζαμε


2 Ιουνίου 2021

Cord Necklaces: Aυτά είναι τα κολιέ που θέλαμε για το καλοκαίρι και δεν το γνωρίζαμε

Το καλοκαίρι μάς αρέσει καθετί απλό. Από ένα χαλαρό παντελόνι ή ένα δροσερό φόρεμα που μας επιτρέπει ελευθερία κινήσεων, σε ένα λιτό ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια μέχρι τα πιο απλά κοσμήματα. Τόσο απλά που θα μπορούσε κανείς να τα φτιάξει και μόνος του μέσα από δημιουργικά DIY.

Kάθε καλοκαίρι επιστρέφει η διάθεση για χειροποίητες τάσεις σε ρούχα και κοσμήματα. Πρόχειρα έρχονται στο μυαλό μου trends όπως tie-dye μπλουζάκια, κροσέ τοπ πλεγμένα στο βελονάκι από την μαμά μας και κολιέ από χάντρες.

Μία ακόμα τέτοια τάση έρχεται να προστεθεί στα κοσμήματα του φετινού καλοκαιριού και ακούει στο όνομα cord necklaces, δηλαδή κολιέ από σχοινί ή κορδόνι. Αν κι εσείς λατρεύετε τα layers από χρυσές αλυσίδες στο λαιμό, όπως εγώ, είναι πιθανό να βλέπετε αυτή την τάση κάπως καχύποπτα: πολύ απλά, hippie και hand crafted, ίσως και vintage. Ωστόσο, αυτά τα χαρακτηριστικά τους είναι που τα καθιστούν ιδανικά για την παραλία, για αυτό ξανασκεφτείτε το.

Με διαφορετικά κρεμαστά μενταγιόν κάθε φορά, άλλοτε εμπνυεσμένα από την φύση, άλλοτε από φυσητό γυαλί, ή ρητίνη με ακανόνιστο σχήμα, από μέταλλο ή ξύλο ακόμα και κοχύλια. Το καλύτερο κομμάτι φυσικά είναι ότι μπορείτε πανεύκολα να φτιάξετε τα δικά σας και να αποσπάσετε τα καλύτερα σχόλια.

Δείτε ακόμη: Τα ωραιότερα φορέματα της σεζόν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.