ΣΤΙΛ

Μαγιό: 3 retro και ακαταμάχητα κομψές τάσεις που επιλέγουν τα κορίτσια της μόδας


Μάρθα Κουμπάνη

20 Ιουνίου 2021

Μαγιό: 3 retro και ακαταμάχητα κομψές τάσεις που επιλέγουν τα κορίτσια της μόδας
3 ρετρό τάσεις στα μαγιό που επικρατούν

Όταν μιλάμε για τάσεις στα μαγιό οι περισσότερες γυναίκες έχουμε ένα συγκεκριμένο στιλ που αισθανόμαστε ότι μας κολακεύει περισσότερο. Αυτό είναι και το στιλ στο οποίο ποντάρουμε κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από το αν είναι "in" ή όχι. Ωστόσο πάντα θα μπαίνουμε στον πειρασμό να δοκιμάσουμε άλλη μια νέα τάση της μόδας. Και η μόδα είναι γνωστό πως κάνει κύκλους. Έτσι το φετινό καλοκαίρι τα κορίτσια της μόδας επιλέγουν ρετρό σιλουέτες και εντυπωσιάζουν.

Βλέποντας τις φωτογραφίες τους στο Instagram μας προκάλεσαν να επανεξετάσουμε τα μαγιό μας πριν τις διακοπές. Από τα gingham prints έως τα κλασικά all-in-one έως τα σχέδια με ζώνες, τα φετινά μαγιό διαφέρουν σε σχήμα και ύφασμα, αλλά οι νέες τάσεις χαρακτηρίζονται από ακαταμάχητα κομψές ρετρό τους σιλουέτες. Και το καλύτερο; Είναι εξαιρετικά κολακευτικά για όλες τι γυναίκες.

1. Retro Prints

Vintage swimwear trends: ASOS Lotte in gingham one-piece

@ASOS_LOTTE

Τα ρετρό prints όπως τα καρό αποπνέουν μια classy θηλυκότητα από το παρελθόν. Είναι απερίγραπτα κομψά και συχνά girly, ενώ είναι και Ιnstagrammable.

2. '90s One-Pieces

Ζούμε τα νέα 90s και τα μαγιό του φετινού καλοκαιριού δεν θα μπορούσαν να μην είναι μίνιμαλ και μονόχρωμα σαν να βγήκαν από το Baywatch.

3. Belted Designs

Vintage swimwear trends: Lucy Williams in swimsuit

@LUCYWILLIAMS02

H ζώνη είναι το στοιχείο που προσθέτει έξτρα πόντους θηλυκότητας σε αυτά τα μαγιό και τονίζει την μέση με τον πιο κολακευτικό τρόπο.

Δείτε ακόμα: Tα ωραιότερα ολόσωμα του 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.