Η τάση στα μαγιό που αποθέωσε η πριγκίπισσα Diana επιστρέφει και φέτος

Μάρθα Κουμπάνη
Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Η θριαμβευτική επιστροφή όλων των πραγμάτων «της δεκαετίας του ’80 και της δεκαετίας του ’90 είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Οι τάσεις από τις δεκαετίες πριν από το 2000 έχουν κάνει come back, με βάτες και slipe dresses, τακούνια με τετράγωνη μύτη, μπλουζάκια και παντελόνια της δεκαετίας του 1990 και όλα εκπροσωπούνται σε (σχεδόν) κάθε σύγχρονη ντουλάπα το 2021. Ειδικά για το καλοκαίρι, αυτό σημαίνει ότι τα μαγιό εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '80 και του '90 επέστρεψαν.

Τα brands φέρνουν τη νοσταλγία για αυτές τις περασμένες δεκαετίες, με τις τελευταίες συλλογές να εμπνέονται από εμβληματικές στιγμές, όπως το κόκκινο ολόσωμο της Pamela Anderson που φορούσε στο Baywatch ή το λουλουδάτο μπικίνι της πριγκίπισσας Diana που φορούσε ενώ έκανε τις διακοπές της σε ένα γιοτ στο Νότιο Γαλλία.

Η τάση είναι ιδανική αν το στιλ σας κλίνει περισσότερο προς τη σπορ πλευρά. Οι βασικές λεπτομέρειες είναι η ψηλή μέση στα μπικίνι και ψηλά πόδια, underwire tops, τα έντονα χρώματα και εκτυπώσεις και λεπτομέρειες όπως φερμουάρ και διαφάνεια.

Υπάρχει ακόμα ένας αισθησιασμός σε αυτά τα στυλ, αλλά είναι αρκετά πρακτικά ώστε να μπορείτε ακόμα να κάνετε βουτιές ή να παίξετε beach volley. Το 80s αερόμπικ συναντά το στιλ των 90s supermodels σε αυτά τα μαγιό!