ΣΤΙΛ

Τα looks της Chiara Ferragni στην Αθήνα μάς δίνουν έμπνευση για το καλοκαιρινό μας στιλ


Μάρθα Κουμπάνη

24 Ιουνίου 2021

Τα looks της  Chiara Ferragni στην Αθήνα μάς δίνουν έμπνευση για το καλοκαιρινό μας στιλ

H Chiara Ferragni βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα.

Η Ferragni ήρθε στην Ελλάδα στα πλαίσια της συνεργασίας του brand της με την εταιρεία Νespresso που περιλαμβάνει την κυκλοφορία μίας συλλεκτικής σειράς προϊόντων, όπως coffee και travel mugs, κάψουλες και μηχανές καφέ.

Το Summer Event της Νespresso στην Αθήνα όπου θα δώσει το παρών θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Η διάσημη Ιταλίδα influencer ήδη από την άφιξή της στο αεροδρόμιο ενημέρωσε τους θαυμαστές της στο Instagram με μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει έξω από το Ελευθέριος Βενιζέλος δίπλα στη βαλίτσα της. Ήδη όμως από την άφιξη της η fashionista ξεκίνησε τις στιλάτες εμφανίσεις.

Η Ferragni για το ταξίδι, φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο jean, ένα T-shirt με στάμπα, πολύχρωμα sneakers και μία Hermès τσάντα σε έντονο πράσινο χρώμα.

To απόγευμα και αφού μας «ξενάγησε» στο εντυπωσιακό της δωμάτιο με θέα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, η Chiara πόζαρε σε ένα από τα daybeds πλάι στην πίσινα, φορώντας το πιο σέξι καλοκαιρινό της φόρεμα.

Μίνι, κρουαζέ, με μακριά μανίκια, και tie dye print με κίτρινες, μοβ και πράσινες αποχρώσεις παρέπεμπε σε εξωτικό φρούτο!

Mε τα ίδια χρώματα έπαιξε και στο μακιγιάζ των ματιών της, ενώ τα κυματιστά μαλλιά της ήταν πιασμένα με δύο μικροσκοπικά hair clips σε πράσινο. Το look ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι κόκκινα σανδάλια και μια σειρά από χρυσαφένιες αλυσίδες στον λαιμό.

Το look της σήμερα, μια ημέρα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ήταν το πλέον κατάλληλο: Ένα crochet set από top και μίνι φούστα σε ζωηρό πορτοκαλί. Κρατούσε στρογγυλή τσάντα από ψάθα με κεντημένο το όνομά της και ψάθινα dad σανδάλια. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα μισά- μισά.

Δείτε ακόμη: 14 διάσημοι που έκαναν το εμβόλιο κατά της Covid-19

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.