ΣΤΙΛ

Το φόρεμα στο βελονάκι που κερδίζει όλο και περισσότερες Influencers


Μάρθα Κουμπάνη

3 Ιουλίου 2021

Το φόρεμα στο βελονάκι που κερδίζει όλο και περισσότερες Influencers

Ας μιλήσουμε λίγο για την knitwear ή αλλιώς την μοναδική τέχνη του πλεκτού. Η ιστορία των πλεκτών υφασμάτων χρονολογείται εκατοντάδες χρόνια πίσω, με τα πρώτα δείγματα να συναντώνται στην Αίγυπτο του 11ου και 12ου αιώνα. Στην Ευρώπη τα πλεκτά ήρθαν αργότερα από την Μέση Ανατολή, μέσω του εμπορίου και των αποικιών.

Και θα μου πείτε μα μέσα στο κατακαλόκαιρο για πλεκτά θα μιλάμε; Kαι η απάντηση είναι ναι, καθώς μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι τα καλοκαιρινά πλεκτά, και ειδικά τα crochet, ή αλλιώς το βελονάκι. Η μόδας φέτος τα αποθεώνει, μέσα από πολύχρωαμ φορέματα, 70s sets με παντελόνι, ακόμα και αξεσουάρ με hippie διάθεση.

Και μιας και αναφερθήκαμε στα φορέματα, το τελευταίο διάστημα ένα elegant φόρεμα πλεγμένο στο χέρι κερδίζει το ενδιαφέρον των γυναικών της μόδας. Το μάξι φόρεμα από το sustainable, luxury fashion brand ESCVDO μπορεί να έχει μακριά μανίκια, είναι όμως τέλειο για κομψές εμφανίσεις τα καλοκαιρινά βράδια.

Πλεγμένο στο χέρι, με λευκά και καφέ νήματα και γραμμή που αγκαλιάζει τη σιλουέτα και αναδεικνύει την θηλυκότητα.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.