ΣΤΙΛ

To ύφασμα-έκπληξη που επιστρέφει στα look παραλίας και όχι μόνο


Μάρθα Κουμπάνη

4 Ιουλίου 2021

To ύφασμα-έκπληξη που επιστρέφει στα look παραλίας και όχι μόνο

Το είδαμε στα runway για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2021 των Bottega Veneta και The Row και ξέραμε ήδη ότι προοριζόταν να γίνει μεγάλο trend .Μέχρι σήμερα, η δεκαετία του '90 βρισκόταν στο επίκεντρο της μόδας και ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν ακολουθήσουν οι αρχές της δεκαετίας του 2000.

Terry towelling fashion trend

@HEARTZEENA

Οι πιθανότητες να έχετε συνδέσει το terry cloth ή αλλιώς πετσετέ ύφασμα με πολυτελή μπουρνούζια ή απαλές στην υφή φόρμες του παρελθόντος είναι πολλές. Και είναι αλήθεια ότι η επιστροφή- έκπληξη του αμφιλεγόμενου trend μας προκάλεσε μια μικρή αμηχανία.

Ωστόσο αν κρίνουμε από τις τελευταίες αφίξεις, από σχεδιαστές μεγάλους και μικρούς, πρόκειται να αποτελέσει την It τάση του καλοκαιριού. Σίγουρα είναι άνετο. Το ίδιο και cool. Ίσως και να το φορέσουμε με χρυσά κοσμήματα, πλεκτές τσάντες και δερμάτινα σανδάλια. Ή ακόμα και με dad sandals από καουτσούκ, bucket hats και fun σκουλαρίκια με μορφή φρούτων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.