ΣΤΙΛ

H Jennifer Lopez με το απόλυτο φόρεμα για τους γάμους του καλοκαιριού


Μάρθα Κουμπάνη

9 Ιουλίου 2021

H Jennifer Lopez με το απόλυτο φόρεμα για τους γάμους του καλοκαιριού

Η Jennifer Lopez είναι μία από τις μεγαλύτερες pop ντίβες της γενιάς μας. Και ως pop diva η εικόνα της είναι σημαντική. Η JLo παίζει τις τάσεις της μόδας στα δάχτυλά και κάθε της εμφάνιση στη σκηνή αλλά και off duty, μας εμπνέει.

Η 51χρονη star διανύει μία πολύ καλή περίοδο, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, μετά από την επανασύνδεσή της με τον ηθοποιό Ben Affleck.

Η ίδια βρέθηκε για λίγες ημέρες διακοπών στα Hamptons με εκείνον και την αδελφή της και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα που έκανε τα ψώνια της, φορώντας το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα.

Αέρινο, λευκό maxi φόρεμα με φλοράλ print, βολάν και αποκαλυπτικό V ντεκολτέ, το φόρεμα είχε bohemian αέρα ενώ μπορεί να φορεθεί και στους γάμους τους καλοκαιριού.

Το συνδύασε με λευκά σανδάλια, λευκό τσαντάκι Valentino και γυαλιά ηλίου aviator.



Τζένιφερ Λόπεζ
Φωτογραφία: Splashnews/ideal image

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ponytail ενώ φορούσε τα αγαπημένα της σκουλαρίκια κρίκους και ένα διακριτικό μενταγιόν στον λαιμό.

Δείτε περισσότερα φορέματα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.