ΣΤΙΛ

Oι δύο όψεις ενός εξώπλατου φορέματος- Απ΄το γραφείο, στην βραδινή έξοδο


Μάρθα Κουμπάνη

12 Ιουλίου 2021

Oι δύο όψεις ενός εξώπλατου φορέματος- Απ΄το γραφείο, στην βραδινή έξοδο

Yπάρχει κάτι τόσο διαχρονικά κομψό στα εξώπλατα φορέματα. Μας φέρνουν στο μυαλό ξέφρενες καλοκαιρινές νύχτες, ενώ ταυτόχρονα αποπνέουν μια αίσθηση ανεμελιάς. Είναι μία από τις φορές που δεν φοράμε σουτιέν, ανέξαρτητα από το cup του στήθους και αυτή η μικρή επανάσταση μας χαρίζει ελευθερία.

Επιπλέον τα εξώπλατα φορέματα είναι ιδανικά για τις υψηλές θερμοκρασίες και αποκαλύπτουν την πλάτη με διακριτικό αισθησιασμό.

Κάντε το εικόνα: Mπάινετε σε ένα χώρο φορώντας ένα εντυπωσιακό εξώπλατο φόρεμα και τα βλέμματα όλων στρέφονται επάνω σας. Ένα εξώπλατο θα εξασφαλίσει ότι η τελευταία σας εντύπωση είναι τόσο υπέροχη όσο και η πρώτη σας.

Δείχνει business στο μπροστινό μέρος και party από την πίσω πλευρά.Και το καλύτερο μέρος είναι ότι έρχονται σε τόσα πολλά στιλ, από μίνι halters και μακρυμάνικα ονειρεμένα φορέματα, έως cross-back frocks που μπορούν να φορεθούν ακόμα και σε έναν γάμο.

@CLAIRE_MOST

Best Backless Dresses: Marisa Martins in a Topshop Slip Dress

@SMYTHSISTERS

Best Backless Dresses: Monikh Dale in a Halter Summer Dress

@FEMMEBLK

Δείτε τα αγαπημένα μας εξώπλατα φορέματα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.