ΣΤΙΛ

Kate Moss: Φόρεσε το total black όπως μόνο εκείνη ξέρει


Μάρθα Κουμπάνη

21 Ιουλίου 2021

Kate Moss: Φόρεσε το total black όπως μόνο εκείνη ξέρει

Αν πρέπει να μιλήσουμε για total black σύνολα, η Kate Moss είναι μία από τις stars που μας έχει χαρίσει εμβληματικές εμφανίσεις ντυμένη από πάνω ως κάτω στα μαύρα. Η βασίλισσα του slip dress βρέθηκε σε εκδήλωση για την κυκλοφορία του βιβλίου του φίλου της και DJ, Fat Tony, στo Mayfair του Λονδίνου, φορώντας ένα λιτό μαύρο φόρεμα. Και έτσι απλά μαγνήτισε τα βλέμματα με την minimal αλλά επιβλητική, μαυροντυμένη παρουσία της.

Η Κate επέλεξε ένα low-key look για μια βραδινή έξοδο το καλοκαίρι και το αποτέλεσμα την δικαίωσε. Το μεταξωτό, μάξι φόρεμα της, αγκάλιαζε την σιλουέτα της και αποκάλυπτε διακριτικά τα ψηλοτάκουνα mules με την υπογραφή του οίκου Saint Laurent.

Από πάνω, αντί για μπολερό επέλεξε ένα μαύρο πουκάμισο με puff sleeves από οργάντζα, το οποίο φορούσε ανοιχτό. Στο λαιμό της κρεμόταν μια λεπτή μαύρη γραβάτα και στον καρπό της λαμπύριζε ένα διαμαντένιο βραχιόλι.

jenny.gr

Το «ρομάντζο» της Kate Moss με το slip dress δεν είναι καινούργιο. Από το 1993 που εμφανίστηκε σε ένα party του πρακτορείου της Elite Models με ένα διάφανο φόρεμα αυτού του τύπου, στα φορέματα του Alexander McQueen και John Galliano, τα οποία λάτρεψε και την λάτρεψαν, τα slip dresses αποτελούν μέρος της αιώνια κομψής αισθητικής της Moss.

Πάντα αβίαστο και ποτέ βαρετό, ακόμη και μέσα στην άνετη και safe προβλεψιμότητα της, το διαχρονικά elegant στιλ της Kate είναι αυτό που την καθιστά αληθινό icon.

Δείτε ακόμη: Tα πιο elegant μαύρα φορέματα του καλοκαιριού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS